ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/10/2019 12:43 EEST | Updated 15/10/2019 14:16 EEST

Γενικός καθαρισμός στην οδό Αντωνιάδου, δίπλα στην ΑΣΟΕΕ, από τον Δήμο Αθηναίων

Οι εργαζόμενοι στον οδοκαθαρισμό «σάρωσαν» τα πεζοδρόμια .

Συντονισμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έγινε από νωρίς σήμερα το πρωί στην οδό Αντωνιάδου, δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στο Πεδίον του Άρεως και στη γύρω περιοχή.

Πρόκειται για το σημείο στο οποίο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η Ελληνική Αστυνομία εξάρθρωσε πολυμελή, εγκληματική οργάνωση, που είχε ορμητήριο συγκεκριμένο κτίριο της Αντωνιάδου και διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά, όχι μόνο γύρω από την ΑΣΟΕΕ αλλά και στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.

Το προσωπικό της καθαριότητας με όλον τον διαθέσιμο τεχνολογικό εξοπλισμό προχώρησε σε γενική καθαριότητα της οδού Αντωνιάδου τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στο οδόστρωμα. Οι εργαζόμενοι στον οδοκαθαρισμό «σάρωσαν» τα πεζοδρόμια τα οποία καθαρίστηκαν με απορρυπαντικό και ειδικά χημικά ενώ το οδόστρωμα πλύθηκε με πεπιεσμένο νερό και καθαρίστηκε με ειδικό σάρωθρο.

H οδός Αντωνιάδου παραδόθηκε καθαρή και περιποιημένη σε κατοίκους, επισκέπτες, φοιτητές και καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου και αντίστοιχες δράσεις θα επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση. Ανάλογες επεμβάσεις συνεχίζονται καθημερινά σε γειτονιές και των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ THΣ HUFFPOST

Ερευνα HuffPost: Πεδίον του Άρεως - Ο αγώνας για να ξαναγίνει πάρκο

Ερευνα HuffPost (μέρος Β’) - Πεδίον του Αρεως: Το πάρκο που ομόρφυνε και το «γκέτο»

Sponsored Post