ΠΟΛΙΤΙΚΗ
03/07/2019 13:31 EEST

Γεννηματά: Ο Τσίπρας χρεοκόπησε το όνομα της Αριστεράς

Σχόλια για τη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Eurokinissi

Την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός «χρεοκόπησε το όνομα της Αριστεράς» με τις πολιτικές που εφάρμοσε και με τη συνύπαρξή του με τον Πάνο Καμμένο και την «καραμανλική δεξιά».

Μιλώντας στο «ΣΚΑΪ 100,3», η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας θα καταρρεύσει το επόμενο διάστημα, καθώς δεν έχει κόμμα και αναφορές στο συνδικαλιστικό κίνημα και την κοινωνία. «Έχει πάρει διαζύγιο από την προοδευτική πολιτική και το χώρο, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς», επεσήμανε η κ. Γεννηματά.

Τόνισε επίσης ότι το ΚΙΝΑΛ είναι ο προοδευτικός χώρος και το μοναδικό αντίβαρο στη συντήρηση. «Ο κ. Τσίπρας εφάρμοσε τις πιο σκληρές δεξιές πολιτικές. Αυτός δεν κατήργησε την προστασία της α′ κατοικίας, αυτός δε μείωσε κατά 40% τις νέες συντάξεις, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα νοσοκομεία δεν κατέρρευσαν λόγω υποχρηματοδότησης; Έχει το ανάστημα να μιλήσει στον Μητσοτάκη;» είπε η Φώφη Γεννηματά.

Για τα όσα ανέφερε ο κ. Τσίπρας σχετικά με τη φωτιά στο Μάτι η Φ. Γεννηματά έκανε λόγο για «ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα στο Μάτι». «Κανείς δεν ανέλαβε τις ευθύνες του, έλεγαν όλοι πόσο καλά τα έκαναν. Χάθηκαν τόσες ψυχές και κανείς δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» σημείωσε.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)