ΔΙΕΘΝΕΣ
13/05/2019 19:14 EEST

Γερμανία: Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι ενός εκ των νεκρών από βαλλίστρα

Η Αστυνομία ελπίζει ότι η νεκροψία θα ρίξει φως στο πυκνό μυστήριο.

ASSOCIATED PRESS
Ο ξενώνας στον οποίο βρέθηκαν οι τρεις πρώτοι νεκροί το Σάββατο.

Μετά την ανακάλυψη τριών νεκρών από βλήματα βαλλίστρας σε ξενώνα της γερμανικής πόλης Πασάου το Σάββατο, η Αστυνομία της περιοχής ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι βρέθηκαν άλλα δύο πτώματα, στο διαμέρισμα ενός εκ των τριών πρώτων νεκρών.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στην πόλη Βίτιγκεν της Κάτω Σαξονίας, στο διαμέρισμα μίας 30χρονης γυναίκας που ήταν ανάμεσα στους τρεις νεκρούς του Σαββάτου. 

 

ASSOCIATED PRESS
Το κτήριο του Βίτιγκεν, στο οποίο βρίσκεται το διαμέρισμα όπου ανακαλύφθηκαν οι δύο νεκρές γυναίκες.

Το μυστήριο άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας υπάλληλος του ξενώνα στο Πασάου ανακάλυψε τρεις πελάτες - δύο γυναίκες 33 και 30 ετών κι έναν άνδρα 53 ετών - νεκρούς σε ένα δωμάτιο, με βλήματα βαλλίστρας στα σώματά τους. Ο άνδρας ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι με τη μεγαλύτερη γυναίκα, ενώ η 30χρονη ήταν πεσμένη στο πάτωμα. 

Στο δωμάτιο βρέθηκαν τρεις βαλλίστρες - η μία μέσα σε μία τσάντα. Ο άνδρας και οι δύο γυναίκες έφτασαν στον ξενώνα την Παρασκευή και τα μόνα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, είναι ότι ο άνδρας και η μεγαλύτερη γυναίκα ήταν από την Ρηνανία και η 30χρονη από το Βίτιγκεν. 

Η νεκροψία, που αναμένεται να γίνει την Τρίτη, ελπίζεται ότι θα ρίξει έστω και λίγο φως στο πυκνό μυστήριο που καλύπτει τους πέντε θανάτους.

 Πηγή: dw.com