ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/06/2018 13:05 EEST

Για πιθανή εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η μητέρα του στρατιώτη που αυτοπυροβολήθηκε στη Ρω

Eurokinissi

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου προσέφυγε η μητέρα του στρατιώτη που, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι το πρωί της Τετάρτης, ενώ έκανε σκοπιά στη Ρω.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Δημοκρατικής» της Ρόδου, στην αίτηση- δήλωσή της η μητέρα του στρατιώτη – ο οποίος όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», καταγόταν από το Ηράκλειο της Κρήτης- επισημαίνει ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Επίσης, εν όψει της διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Ρόδου υπέβαλε το αίτημα να είναι παρούσα κατά τη νεκροψία η τεχνική σύμβούλος της οικογένειας και συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Ηρακλείου Κρήτης Ελπίδα Σπανουδάκη, αφού υπάρχει η πεποίθηση της οικογένειας ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια. Ακόμη, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ψυχική οδύνη που υπέστη από τον θάνατο του παιδιού της το οποίο «έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας».

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», ο στρατιώτης υπηρετούσε στους τελευταίους τρεισήμισι μήνες στη Καστελόριζο. Επίσης, μαζί του όταν έλαβε χώρα το περιστατικό ήταν ένας ακόμα στρατιώτης (διπλοσκοπιά), που έχει υποστεί σοκ.

Sponsored Post