Γιατί ο τσακωμός δύο γυναικών για μια θέση πάρκινγκ άγγιξε ευαίσθητες χορδές της κοινωνίας κι έγινε viral

Facebook

Βίντεο στο οποίο καταγράφεται μια γυναίκα από το Όρεγκον να επιτίθεται λεκτικά σε μια άλλη γυναίκα, αμφισβητώντας μάλιστα για το αν βρίσκεται νόμιμα στη χώρα, γίνεται viral στο Facebook, με τους χρήστες του, μάλιστα να την αποδοκιμάζουν έντονα. Η γυναίκα έχει απομακρυνθεί από την περιοχή, λόγω των αντιδράσεων, σύμφωνα με τη μητέρα της.

Το βίντεο δημοσίευσε η Σελίνα Κάιρελ, η κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση, γράφοντας στο Facebook:

«Ήμουν έξω με μερικούς φίλους χθες το βράδυ στο Πόρτλαντ και είχα μια τρομερή συνάντηση με μια κοπέλα που έλεγε ό,τι πιο ρατσιστικό μπορεί να ειπωθεί».

Στο βίντεο, η κοπέλα που εξαπέλυσε την επίθεση, φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά:

«Πριν πείς ό,τι θέλεις, επιβεβαίωσε ότι είσαι νόμιμη στη χώρα και στη συνέχεια κάλεσε τους μπάτσους για να τους ενημερώσεις», ενώ στην ερώτηση «σε τι αναφέρεσαι» των ανύποπτων κοριτσιών, απαντά «λέω ότι είσαι παράνομη που πέρασε τα σύνορα και οι γονείς σου πιθανώς δούλεψαν βρώμικα για να βρίσκονται εδώ».

Η αιτία της επίθεσης, σύμφωνα με την ανάρτηση της Σελίνα, ήταν η στάθμευση των κοριτσιών δίπλα στο αυτοκίνητό της. Εκείνη σχολίασε δυνατά «είναι από την Ασία, δεν μπορεί να οδηγήσει».

Το βίντεο έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άτομα , ενώ αρκετοί είναι αυτοί που πήραν θέση στο συμβάν. «Χλευάζει την Ασία, αλλά οδηγά ασιατικό αυτοκίνητο» σχολιάζει ένας χρήστης.

Η Σελίνα, πάντως με αίσθηση του χιούμορ, ανέβασε φωτογραφία με το διαβατήριό της, συνοδευόμενη από λεζάντα «Είμαι νόμιμη». Στα σχόλια που ακολούθησαν, φάνηκε η καταδίκη του προαναφερθέντος γεγονότος.