ΔΙΕΘΝΕΣ
23/08/2018 21:56 EEST | Updated 23/08/2018 21:58 EEST

Χονγκ Κονγκ: Γιατρός σκότωσε την γυναίκα και την κόρη του με μπάλα της γιόγκα

imaginima via Getty Images

Μια μπάλα της γιόγκα γεμάτη με μονοξείδιο του άνθρακα ήταν αρκετή για να γίνει φονικό όπλο στα χέρια του αναισθησιολόγου. Το περιεχόμενό της διέρρευσε στην ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου, εκεί που βρίσκονταν μητέρα και κόρη και έχασαν την ζωή τους.

Η υπόθεση του Khaw Kim-sun δικάζεται αυτές τις ημέρες σε δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ. Κατηγορείται για διπλό φόνο από πρόθεση το 2015, καθώς όταν βρέθηκαν οι δύο γυναίκες νεκρές στο αυτοκίνητο, οι πόρτες ήταν κλειδωμένες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο αναισθησιολόγος είχε σχεδιάσει να σκοτώσει τη σύζυγό του επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση και δεν του έδινε διαζύγιο, αναφέρει η Morning Post της Νότιας Κίνας. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο ότι ήθελε να σκοτώσει και την κόρη του, ενώ αναφέρεται ότι είχε προειδοποιήσει τη νεότερη κόρη από τις δύο που πήγε, να μείνει στο σπίτι για να ολοκληρώσει τα μαθήματά της. 

Προς επίρρωση της ενοχοποίησης του δράστη, υπάρχουν μάρτυρες που υποστηρίζουν που είδαν τον γιατρό, αναπληρωτή καθηγητή σε πανεπιστήμιο της πόλης, να γεμίζει δύο μπάλες της γιόγκα με μονοξείδιο του άνθρακα. Ο  ίδιος είχε πει σε συναδέλφους του ότι επρόκειτο να πάει να σκοτώσει λαγούς, αλλά σύμφωνα με τις αναφορές, σε αυτό το σημείο έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, καθώς είπε στην αστυνομία ότι το ήθελε για να σκοτώσει αρουραίους που είχαν μπει στο σπίτι του.

Η δίκη συνεχίζεται.

 

 

Πηγή: BBC

Sponsored Post