ΔΙΕΘΝΕΣ
27/11/2019 12:59 EET | Updated 27/11/2019 13:01 EET

Γνωστό μοντέλο και ηθοποιός κατέρρευσε στη σκηνή και πέθανε

Ενώ συμμετείχε σε ένα reality show.

TPG via Getty Images

Πέθανε σε ηλικία 35 ετών ο Ταϊβανέζος/Καναδός, Γκόντφρεϊ Γκάο, γνωστό μοντέλο και ηθοποιός.    

Ο 35χρονος ήταν στην Κίνα και συμμετείχε στο Chase Me, ένα reality show όπου οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν μέρος σε διάφορους αγώνες. 

Οι παραγωγοί της εκπομπής είπαν ότι ο Γκάο κατέρρευσε στο σετ την ώρα που έτρεχε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε.

Το 2011, ο Γκάο ήταν ο πρώτο ασιάτης που υπέγραψε τη διαφημιστική καμπάνια της Louis Vuitton.

Στο Χόλιγουντ, εμφανίστηκε στο The Mortal Instruments: City of Bones, μια ταινία δράσης βασισμένη σε μια δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων.

S3studio via Getty Images

Στην Κίνα, έγινε γνωστός μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Remembering Lichuan. 

Ο σταρ, γεννημένος στην Ταϊβάν και μεγαλωμένος στον Καναδά, πέθανε περίπου στις 2.00 τοπική ώρα, σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα.  

«Κατέρρευσε ξαφνικά ενώ έτρεχε. Το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο», δήλωσε εκπρόσωπος του Chase Me.

Μετά από δύο ώρες προσπαθειών των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι εξέπνευσε, από ανακοπή καρδιάς.  

TPG via Getty Images

Το Chase Me είναι ένα reality show, όπου οι συμμετέχοντες περνάνε από μια σειρά δοκιμασιών, φτάνοντας σωματικά στα άκρα. Στα προηγούμενα επεισόδια τα γυρίσματα γινόντουσαν τη νύχτα σε ένα είδους αγώνα δρόμου μέσα στην πόλη. 

Σε ένα επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αναρριχηθούν σε ένα υψηλό κτήριο και να κατέβουν με εναέρια τροχαλία.  

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Phoenix TV, η εκπομπή έχει σχεδιαστεί για να ωθήσει τους διαγωνιζόμενους στα όρια και συνήθως καλούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι έχουν καλή σωματική κατάσταση.  

Πηγή: BBC