Γουέστσεστερ: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό με πάνω από 150 πεινασμένες γάτες μέσα στο σπίτι τους

Πάνω από 70 μεταφέρθηκαν σε κτηνιάτρους της περιοχές σε κακή κατάσταση.
.
.
Youtube

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν σε σπίτι στην κομητεία Γουέστσεστερ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν δύο πτώματα και περίπου 150 γάτες, αδύνατες - εκ των οποίων πάνω από 70 μεταφέρθηκαν σε κτηνιάτρους της περιοχές σε κακή κατάσταση.

«Πολύ θλιβερό και περίπλοκο, ένα μυστήριο» ανέφερε η Πάτι Φάιφερ, κάτοικος της περιοχής. Όπως τόνισε η ίδια ούτε εκείνη ούτε κανείς από την περιοχή γνώριζε την κατάσταση μέσα στο σπίτι της Κόρντιαλ Ρόουντ.

Τη Δευτέρα (30/1), οι αστυνομικοί έκαναν περιπολία ρουτίνας όταν επισκέφτηκαν το σπίτι και βρήκαν στο υπνοδωμάτιο μία γυναίκα και έναν άνδρα στα 50 τους, πιθανότατα ζευγάρι, νεκρούς.

«Θεωρούμε πως ο θάνατός τους δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια» ανέφερε ο Ρόμπερτ Νομπλ, αρχηγός της Αστυνομίας του Γιορκτάουν, συμπληρώνοντας πως η έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Δυστυχώς, οι περισσότερες από τις γάτες είναι σοβαρά άρρωστες με λοιμώξεις του άνω αναπνευστικού, και κάποιες έχουν τυφλωθεί καθώς δεν αντιμετωπίστηκαν μολύνσεις στα μάτια» γνωστοποίησε η Σάνον Λάουκχουφ από τον οργανισμό προστασίας ζώων SPCA.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, το σπίτι είχε ελάχιστα έπιπλα εντός του, ήταν σχεδόν ερειπωμένο. «Οι άνθρωποι που ζούσαν εκεί, νομίζω είχαν καλές προθέσεις, προσπαθούσαν να φροντίζουν τις γάτες. Όμως, προφανώς είχαν κατακλυστεί από αυτές» ανέφερε ο Νομπλ με την Λάουκχουφ να διερωτάται επίσης «Πώς γίνεται να ζει κανείς με πάνω από 150 γάτες σε ένα σπίτι;».

Μερικές από τις γάτες θα είναι έτοιμες για υιοθεσία από την επόμενη εβδομάδα.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα