Παντρεμένο ζευγάρι ανακαλύπτει κοινή φωτογραφία που τραβήχτηκε 10 χρόνια πριν γνωριστούν

Ένα κορίτσι και ένα αγόρι ποζάρουν ξεχωριστά για να φωτογραφηθούν μπροστά από ένα πανύψηλο γλυπτό, σε κόκκινο χρώμα, σε πλατεία της Κίνας. Τους χωρίζουν λίγα μέτρα ενώ ο ένας δεν γνωρίζει τον άλλο.

Κατά τύχη στη μια από τις φωτογραφίες, και συγκεκριμένα σε αυτή της έφηβης η οποία εμφανίζεται καθιστή μπροστά από το γλυπτό, ξεχωρίζει στο φόντο η φιγούρα του νεαρού.

Οι δύο νέοι παρ’ότι βρίσκονταν στο ίδιο σημείο δεν γνωρίστηκαν. Ωστόσο, περίπου μια δεκαετία μετά παντρεύτηκαν έχοντας όμως και πάλι πλήρη άγνοια ότι στο παρελθόν οι δρόμοι τους είχαν διασταυρωθεί!

Πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας που αναδεικνύει τα περίεργα παιχνίδια της τύχης, είναι ένα ζευγάρι Κινέζων, της Xue και του Ye οι οποίοι προφανώς το Ιούλιο του 2000 βρίσκονταν αμφότεροι στην Πλατεία της 4ης Μαΐου της πόλης Qingdao και φωτογραφήθηκαν στο ίδιο σημείο.

Η κοπέλα, όπως γράφει ο Guardian, είχε επισκεφθεί την πόλη μαζί με την μητέρα της η οποία ανάρρωνε μετά από μια χειρουργική επέμβαση ενώ ο νεαρός επισκέφθηκε το μνημείο στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που περιελάμβανε το ταξιδιωτικό πακέτο που του είχε κλείσει η μητέρα του.

Μετά από αυτή την επίσκεψη στην Πλατεία της 4ης Μαϊου και οι δύο συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους για περισσότερο από μια δεκαετία, αγνοώντας ο ένας την ύπαρξη του άλλου. Μέχρι που τελικά γνωρίστηκαν σε μια άλλη πόλη, περίπου 1.000 μίλια μακριά από την Qingdao. Η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και η σχέση τους οδήγησε στον γάμο.

Και πάλι όμως, μέχρι σήμερα συνέχιζαν να αγνοούν πως το 2000 είχαν βρεθεί στο ίδιο σημείο. Και το ανακάλυψαν μόνο όταν η Xue άρχισε να σκαλίζει παλιές φωτογραφίες.

«Όταν είδα τη φωτογραφία εξεπλάγην. Ανατρίχιασα», σχολίασε ο Ye και όπως λέει πλέον «φαίνεται πως η Qingdao είναι μια πολύ ιδιαίτερη πόλη. Όταν τα παιδιά μας μεγαλώσουν θα πάμε στην Qingdao ξανά και θα τραβήξουμε μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια».

Οι δε φίλοι του ζευγαριού σχολιάζουν πως, όπως επιβεβαιώνει και η φωτογραφία, ήταν γραφτό αυτοί οι δύο άνθρωποι να είναι μαζί.

Φυσικά δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πως η απίθανη ιστορία του ζεύγους Xue και Υe έγινε πολύ γρήγορα viral.

Πηγή: The Guardian