Είναι το φαγητό της παρέας και του τσίπουρου, ο πιο αγαπημένος μεζές στο Πήλιο σερβίρεται αρκετά καυτερός με άφθονο ψωμί και τσίπουρο, η καλύτερη λύση για να «έρθει» η όρεξη στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης!
Υλικά
- 1 θηλειά λουκάνικο χωριάτικο
- 7-8 πιπεριές κέρατο πράσινες
- 1-2 πιπεριές καυτερές προαιρετικά
- 3 μέτριες ντομάτες
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπούκοβο
- Εκτέλεση
- Πλένουμε και στεγνώνουμε τις πιπεριές.
Διαφήμιση