THE_BLOG

Τηγανητά Sticks από Κολοκύθα

Η πορτοκαλί κολοκύθα είναι από τα αγαπημένα χειμωνιάτικα υλικά, δοκιμασμένη σε πίτες, σε σούπες, σε γλυκά. Τα τηγανητά sticks κολοκύθας θα σας μαγέψουν! Τα πεντανόστιμα, αυτά, sticks κολοκύθας τρώγονται σκέτα αλλά συνοδεύουν επίσης ιδανικά οποιοδήποτε ψητό κρεατικό ή ψάρι, δοκιμάστε τα ακόμη και σε σαλάτες! Επιλέξτε το σαν συνοδευτικό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!
Αυτή η δημοσίευση αναρτήθηκε στην κλειστή πλέον Πλατφόρμα Αρθρογράφου Huffpost. Οι συνεργάτες αρθρογράφοι έχουν τον έλεγχο της δουλειάς τους και αναρτούσαν δημοσιεύσεις ελεύθερα στον ιστότοπό μας. Εάν θεωρείτε πως πρέπει να επισημάνετε αυτήν την καταχώριση ως καταχρηστική, στείλτε μας ένα e-mail.

Η πορτοκαλί κολοκύθα είναι από τα αγαπημένα χειμωνιάτικα υλικά, δοκιμασμένη σε πίτες, σε σούπες, σε γλυκά. Τα τηγανητά sticks κολοκύθας θα σας μαγέψουν! Τα πεντανόστιμα, αυτά, sticks κολοκύθας τρώγονται σκέτα αλλά συνοδεύουν επίσης ιδανικά οποιοδήποτε ψητό κρεατικό ή ψάρι, δοκιμάστε τα ακόμη και σε σαλάτες! Επιλέξτε το σαν συνοδευτικό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1 (4-5 Μερίδες)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 λεπτά

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 5 λεπτά

ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 10 λεπτά

Υλικά

500 gr. πορτοκαλί κολοκύθα

4-5 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ

Κύμινο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

Για το τηγάνισμα

Σπορέλαιο ή Ελαιόλαδο

Οδηγίες

1. Καθαρίζουμε εξωτερικά την κολοκύθα και αφαιρούμε τους σπόρους. Κόβουμε την σάρκα σε σχετικά χοντρά sticks, όπως κόβουμε τις τηγανητές πατάτες. Πασπαλίζουμε καλά τα sticks με κόρν φλάουρ και ανακατεύουμε.

2. Βάζουμε το αρκετό λάδι σε ένα κατσαρολάκι και αφού κάψει, πολύ καλά, τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά. Ακουμπάμε τις πατάτες σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε τα sticks, ζεστά, πασπαλισμένα με αλάτι, κύμινο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι!

Περισσότερες συνταγές στη σελίδα του funky cook.