Φτιάξτε μόνοι σας την κούπα του Storm Trooper

Ένα από τα υπέροχα πράγματα που έχουν συμβεί στο μάταιο τούτο κόσμο είναι η τέχνη του στένσιλ. Ένα ακόμα από τα υπέροχα πράγματα που έχουν συμβεί είναι το ίντερνετ. Τώρα, συνδύασε το ένα με το άλλο και...τσα-τσινγκ! Στο ίντερνετ μπορείς να βρεις ένα μάτσο όμορφα πράγματα, ειδικά από την ποπ κουλτούρα για να γεμίσεις τα ρούχα σου, τις κούπες σου, τον τοίχο σου και ό,τι άλλο τέλος πάντων μπορεί να βαφτεί.
just diy

Ένα από τα υπέροχα πράγματα που έχουν συμβεί στο μάταιο τούτο κόσμο είναι η τέχνη του στένσιλ. Ένα ακόμα από τα υπέροχα πράγματα που έχουν συμβεί είναι το ίντερνετ. Τώρα, συνδύασε το ένα με το άλλο και...τσα-τσινγκ! Στο ίντερνετ μπορείς να βρεις ένα μάτσο όμορφα πράγματα, ειδικά από την ποπ κουλτούρα για να γεμίσεις τα ρούχα σου, τις κούπες σου, τον τοίχο σου και ό,τι άλλο τέλος πάντων μπορεί να βαφτεί. Ένα τρίτο υπέροχο πράγμα που έχει συμβεί είναι ο εσπρέσο, αλλά δεν έχει σχέση με αυτό το ποστ, οπότε δεν το αναλύω πιο πολύ.

Και μετά από αυτή τη φοβερή εισαγωγή (ε; ε; δεν ήταν φοβερή; πες), πάμε να δούμε πως φτιάχνουμε αυτή την κούπα.

Τι θα χρειαστείς:

σχέδιο/στένσιλ της επιλογής σου εκτυπωμένο σε χαρτί

κοπίδι

μαρκαδόρο κανονικό

μαρκαδόρο για πορσελάνη

Πως θα το κάνεις:

Κόβεις προσεκτικά με το κοπίδι το σχέδιο από το χαρτί. Στη συνέχεια τοποθετείς το στένσιλ πάνω στην κούπα στο σημείο που θέλεις, και κάνεις το περίγραμμα με τον κανονικό μαρκαδόρο.

Μετά ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ περνάς το σχέδιο από πάνω με το μαρκαδόρο της πορσελάνης και αφού τελειώσεις το βάζεις στο φούρνο για να στεγνώσει. Πάνω στο μαρκαδόρο γράφει και πόση ώρα χρειάζεται και σε πόσους βαθμούς.

Αυτό ήταν! Είδες πόσο μπλα μπλα για μια απλή κουπίτσα;

ΥΓ. Εδώ έχω και το στένσιλ που χρησιμοποιήσα. Μπορείς να σώσεις τη φωτό και να το φτιάξεις κι εσύ. Το βρήκα εδώ