ΤΟ BLOG
15/03/2017 05:32 EET | Updated 16/03/2018 07:12 EET

Εταιρεία των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Αλιβερίου εξειδικεύεται στην εξεύρεση χορηγών

Η επιχείρησή μας σκοπό έχει τη λήψη χορηγιών από τοπικούς και μη οικονομικούς παράγοντες, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων για την κάλυψη ζωτικών αναγκών του σχολείου μας και κατ' επέκταση όλων των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων Ν.Π.Ι.Δ & Ν.Π.Δ.Δ που αντιμετωπίζουν ανάλογα οικονομικά ή λειτουργικά προβλήματα. Φυσικά, η λήψη χορηγιών θα έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα με κάποιου είδους διαφήμιση η ανάλογης προβολής του προϊόντος του χορηγού μας και στηρίζεται στην ανάπτυξη δημοσίων σχέσεων.

archive

Έτσι γιατί βαρεθήκαμε να περιμένουμε τους άλλους...

Η απόφαση ίδρυσης της «Επιχείρησης προώθησης χορηγιών», προέκυψε από την ανάγκη δημιουργίας χώρου γύμνασης στο εσωτερικό των σχολικών εγκαταστάσεων όπου θα προφυλάσσονται οι μαθητές από τα καιρικά φαινόμενα (βροχή, αέρα κ.τ.λ.). Στη συνέχεια και μετά από την σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης τους σχολείου μας και με την αρωγή του γυμναστή μας κ. Νίκου Παπαδόπουλου και της καθηγήτριας οικονομκών κυρίας Συμέλας Τσουλτσίδου, αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece. Δημιουργήσαμε την ομάδα δράσης της επιχείρησης με σκοπό την προσέλκυση οικονομικών και μη πόρων για την δημιουργία του κλειστού γυμναστηρίου του σχολείου μας.

Η δυναμική μας

Η επιχείρησή μας σκοπό έχει την λήψη χορηγιών από τοπικούς και μη οικονομικούς παράγοντες, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων για την κάλυψη ζωτικών αναγκών του σχολείου μας και κατ' επέκταση όλων των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων Ν.Π.Ι.Δ & Ν.Π.Δ.Δ που αντιμετωπίζουν ανάλογα οικονομικά ή λειτουργικά προβλήματα. Φυσικά, η λήψη χορηγιών θα έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα με κάποιου είδους διαφήμιση ή ανάλογης προβολής του προϊόντος του χορηγού μας και στηρίζεται στην ανάπτυξη δημοσίων σχέσεων.

Η διάρθρωση της επιχείρησής μας

1.Κότσαρης Φώτης-PROJECTS MANAGER

2.Ταφάνι Ναταλία-GENERAL SECRETARY

3.Λάμπρου Ιωάννα-PUBLIC RELATIONS

4.Μπέλπμα Νταϊβι-DIRECTOR OF FINANCE

5.Λαψανης Ανδρεας-COORDINATOR MANAGER

6.Ποδαράς Νικόλαος-OFFICE EMPLΟΥΕΕ

7.Τόγιας Ιωάννης-MARKETING

Υπεύθυνος Εθελοντής:Τζοβλάς Αναστάσιος (Δ.Ε.Η.)

Υπεύθυνος καθηγητής:Παπαδόπουλος Νικόλαος

Υπεύθυνος καθηγητής 2:Τσουλτσίδου Συμέλα

Οι ρόλοι αυτοί δημιουργήθηκαν στη βάση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κάθε μαθητή και της ευχέρειας στην διαχείριση καταστάσεων, σε σχέση με το αντικείμενο ενασχόλησής τους στην επιχείρηση ούτως ώστε να έχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στον κάθε τομέα ξεχωριστά το οποίο θα φέρει την συνολική ώθηση στην λειτουργία και κερδοφορία της επιχείρησης.

Ιδανικό περιβάλλον πλεύσης της επιχείρησης μας δημιουργείται από τον υπεύθυνο εθελοντή κ. Τζοβλά Αναστάσιο, Δ/ντη στο κλιμάκιο κατασκευών της Δ.Ε.Η. Αλιβερίου ο οποίος με την καθοδήγησή του μας εξασφαλίζει ένα παραγωγικό γεμάτο εμπειρίες και γνώσεις ταξίδι στα άγρια νερά του σύγχρονου οικονομικού γίγνεσθαι.

Η επιτυχία μας

Η ίδρυση της επιχείρησης και η μέχρι τώρα πορεία αυτής, έχει αυξήσει τον βαθμό συνεργασίας μας και δημιουργήσει τις βάσεις στη περαιτέρω ανάπτυξη των διαπροσωπικών και κοινωνικών μας σχέσεων οι οποίες στηρίζονται πλέον στο «ΕΜΕΙΣ»και στο κοινό συμφέρον για την επιτυχία του έργου μας. Σίγουρα στο επίπεδο των γνώσεων, παρουσιάζουμε μια σαφή διαφοροποίηση προς τον εμπλουτισμό τους με νέου είδους αντικείμενα και περιεχόμενα στα οποία έχουν πλέον να κάνουν με την πραγματική αντιμετώπιση καταστάσεων και διέπονται από την συνεχή αξιολόγηση εξειδικευμένων ενεργειών τόσο στον οικονομικό όσο και στον κοινωνικό τομέα.

Ο ενθουσιασμός της ενασχόλησης μας με το καινούργιο,το καινοτόμο, το σύγχρονο που μας βγάζει έξω από τα νερά μας και μας σπρώχνει να ταξιδέψουμε σε ανοικτές θάλασσες, πιο τρικυμιώδεις και πιο άγριες, που όμως μας επιφυλάσσουν παραδεισένιους προορισμούς, είναι αυτό που μας τονώνει και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και όρεξη για δουλειά και απόδοση.

Ευχόμαστε επιτυχία σε όλες τις καινοτόμες δράσεις επιχειρηματικότητας!

Η ομαδα FINANCIAL FIGHTERS του 1ου ΕΠΑΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Sponsoed Post