chaye

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, άτομα που επισκέφτηκαν τους κατηγορούμενους προσεγγίσαν αργότερα μάρτυρες «προσπαθώντας να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την κατάθεσή τους».
Η λύση της διαφοράς με την Τουρκία, καλώς ή κακώς έχει να κάνει με την ίδια, δηλαδή πρέπει να γίνει σύγχρονη δυτική χώρα χωρίς casus belli κατά Ελλάδος- Κύπρου.
Τα λάθη στην εξωτερική πολιτική πληρώνονται ακριβά και επί μακρόν και η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια για άλλα σφάλματα.
Αντιδράσεις για το αμφιλεγόμενο σχέδιο αποσυμφόρησης των δρόμων της ολλανδικής πόλης.
Αθώος στις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου δηλώνει ο πρώην πρόεδρος Χασίμ Θάτσι στο δικαστήριο της Χάγης.
Στον δρόμο που χάραξε το Δίστομο, πλήθος υποθέσεων ιταλικού ενδιαφέροντος παράγουν νέες απαιτήσεις σε βάρος της Γερμανίας.
«Με τις ενέργειές της η Ρωσία, δυστυχώς, δεν μας επέτρεψε επιλογή". Όπως λέει, το επίπεδο των σχέσεων είναι το αποτέλεσμα των επιλογών της Μόσχας.
«Τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας είναι απαράγραπτα και τα δύο μέρη οφείλουν να συζητήσουν, επί ίσοις όροις, την επίλυση αυτής της εκκρεμότητας.»
Όσο το Αιγαίο των μελτεμιών παραμένει ταραγμένο, αξίζει -αναλογιζόμενοι πάντοτε ομοιότητες και διαφορές- να στρέψουμε το βλέμμα στην Αδριατική.