chorafi

Η επιχείρηση «Agroverse», με το νέο της δημιούργημα δίνει λύση στο πρόβλημα τις έλλειψης εργατικών χεριών- Οι αγρότες δε θα χρειάζεται να πατάνε ούτε ένα κουμπί.
Φύτεψε συνολικά 1,2 εκατομμύρια ηλίανθους σε ένα χωράφι 323 στρεμμάτων για τη σύζυγό του.
Η 38χρονη μητέρα φέρεται να υποστηρίζει πως δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος.
H διαδικασία για την αποκομιδή των οργανικών υπολειμμάτων που αναμένεται να ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη, τον Απρίλιο του 2021.
Τα αρχαία αντικείμενα θα παραδοθούν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορίνθου.
Η διαφάνεια και η αξιοκρατία μόνο μπορούν να βοηθήσουν μια χώρα που στερείται το πιο αξιόλογο δυναμικό της. Όταν δεν επικρατεί ο καλύτερος και πνευματικά υπέρτερος, αλλά επιλέγεται κατά τεκμήριο ο γόνος ανεξαρτήτως ικανοτήτων, ο κομματικός ακόλουθος, ο οσφυοκάμπτης, αναπαραγάγεται η μετριότητα και συντηρείται το φαύλο οικοδόμημα. Κατά το μύθο του Αισώπου, όταν έγινε το συμβούλιο των ζώων η μαϊμού χόρεψε καλύτερα από όλους και χειροτονήθηκε βασίλισσα. Αλλά δυστυχώς δεν αρκούσαν οι χορευτικές ικανότητες, οπότε η μαϊμού του μύθου δε μπόρεσε να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στα νέα της καθήκοντα. Χωρίς εξέλιξη και επιλογή των ικανότερων κινδυνεύουμε να γίνουμε είδος που οδηγείται στον αφανισμό!