Deree

To project με τίτλο “Is everybody in? The ceremony is about to begin” με αφετηρία την ποίηση του Jim Morrison και σε επιμέλεια της Νάντιας Αργυροπούλου, παρουσιάζει η Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich του Deree – The American College of Greece στο πλαίσιο του ετήσιου Arts Festival.
ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ DEREE
Δωρεάν υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού σε νέους, αποφοίτους λυκείου που θέλουν να βάλουν τις σωστές βάσεις για τη σταδιοδρομία τους, προσφέρει το Deree μεταξύ 12-16 Οκτωβρίου.
Πλούσια γκάμα από καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, απεριόριστες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες, υποτροφίες που στηρίζουν τα όνειρα των νέων και πολλά περισσότερα, θα ανακαλύψουν όσοι παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή παρουσίαση του Deree – Τhe American College of Greece στις 31 Μαΐου 2020, από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους.
Το Deree – The American College of Greece συστήνει στους ενδιαφερόμενους φοιτητές τον κόσμο του Deree τα νέα καινοτόμα προγράμματα και το υψηλό επίπεδο σπουδών του.
Εκπρόσωποι από 122 εταιρείες από σημαντικούς κλάδους της αγοράς, θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με φοιτητές και αποφοίτους του Deree μεταξύ 9-16 Νοεμβρίου, στο campus του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.
Τέσσερα αντικείμενα, μία ολιστική εκπαιδευτική εμπειρία για εφήβους 13-17 ετών, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο
Σύγχρονα προγράμματα, σύντονα με τις ανάγκες της αγοράς και των σπουδαστών, που χαρακτηρίζονται για την καινοτομία, το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την πρακτική εφαρμογή της γνώσης.