eikones

Εγκλωβισμένοι παραμένουν από τις 12 Νοεμβρίου - Το βίντεο τραβήχτηκε με ιατρική ενδοσκοπική κάμερα, την οποία κατέβασαν οι διασώστες μέσω ενός μικρού αγωγού.
«Τα αεροπλάνα αυτά πετούν μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν το αεροπλάνο έφτασε στα Χανιά ήταν ήδη νύχτα», δηλώνει εμπειρογνώμονας.
Το φημισμένο "blue moon" του Αυγούστου, όπως το είδαν εκατομμύρια άνθρωποι που κράτησαν καρφωμένο το βλέμμα στον νυχτερινό ουρανό σε πολλές γωνιές του κόσμου.
Εντυπωσιακές εικόνες στο κοσμοδρόμιο Βαστότσνι (φωτογραφίες, βίντεο). Το εξερευνητικό σκάφος θα προσσεληνωθεί 21 με 23 Αυγούστου. Ποια η εξαιρετικά σημαντική αποστολή του.
Άνθρωποι σαστισμένοι που αφήνουν πίσω σπίτια και ζωές περνώντας μαζί μόνο μια...τηλεόραση ή το κλουβί με το παπαγαλάκι. Δακρυσμένοι ηλικιωμένοι που τους κουβαλάνε στα χέρια...
Η ορθόδοξη ταυτότητα που μοιράζονταν πληθυσμοί με διαφορετικές παραδόσεις, πολιτική υπόσταση και γλώσσα. Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 8 Δεκεμβρίου και είναι με ελεύθερη είσοδο.
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος με μολότοφ και κρότου λάμψης.
Ορισμένοι βλέπουν «σχέδιο εκφυλισμού αθώων κινεζικών ψυχών», ενώ άλλοι «κυνήγι μαγισσών».
Ωστόσο δύο επιστήμονες στο λιμάνι της πόλης εργάζονται σκληρά για να σώσουν τον ύφαλο με έναν ιδιαίτερα καλλιτεχνικό τρόπο.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου Ζελένσκι.