ekthese

Η κόρη του Β. Θεοχαράκη φωτογραφίζει την εγκαταλειμμένη οικογενειακή μονάδα σε μια έκθεση που στο φόντο υπογραμμίζει την έλλειψη μακροπρόθεσμης πολιτικής στήριξης στον βιομηχανικό κλάδο.
Στην παγκόσμια ναυτιλιακή έκθεση, 3-7 Ιουνίου, θα παρουσιαστούν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων.
Μια ξεχωριστή φωτογραφική έκθεση με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων από τον Αγγελο Ζυμάρα στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
Η έκθεση «Η ποίηση της πέτρας» αναδεικνύει τη ματιά του Φιλέλληνα, διεθνούς φήμης, φωτογράφου που κατέγραψε εικόνες της χώρας μας της εποχής της «αθωότητας»
... κι η κακοκαιρία Daniel όπως την έζησε ο εικαστικός Αλέξανδρος Ψυχούλης
Ο 27χρονος Αλέξανδρος, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου Down, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό της πόλης τις εικαστικές του δημιουργίες.
Στην έκθεση, η BayWa r.e. παρουσίασε και το νέο PV-Webshop, ένα σύγχρονο online εργαλείο, αποκλειστικά για εγκαταστάτες, το οποίο παρέχει άμεση πρόσβαση σε τιμές και διαθεσιμότητα.
Ο εξαιρετικός κατάλογος και η έκθεση «άνδρα πολύτροπον» που συνοδεύει έχει να κάνει με μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της οικονομικής - και όχι μόνο - ζωής του τόπου.
Διαδηλωτές παραβίασαν μπάρα και εισέβαλαν στο συγκρότημα. Συμπλοκές με αστυνομικούς.
Η διεθνώς διακεκριμένη υψίφωνος και ναϊφ ζωγράφος μιλά στη HuffPost με αφορμή την έκθεσή της στο Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής, στη μνήμη του Χρ. Λαμπράκη.