elisavet

Αντί για τις κλασικές κάρτες με οικογενειακές φωτογραφίες που συνήθως επιλέγουν οι γαλαζοαίματοι επέλεξαν να επισημάνουν αυτό που φέτος είναι πιο σημαντικό για εκείνους.
Και το εντυπωσιακό αναμνηστικό νόμισμα προς την τιμών της εκλιπούσας μονάρχη. Η απίστευτη ιστορία 1.1000 ετών του Βασιλικού Νομισματοκοπείου.
Η φωτογραφία από το οικογενειακό άλμπουμ μάλλον αποκαλύπτει πως έβλεπαν οι αγαπημένοι της την μητέρα, γιαγιά και βασίλισσα. Φυσικά, τραβήχτηκε στην Σκωτία.
6.000 μέλη των Ε.Δ Δυνάμεων συνόδευσαν την σορό της βασίλισσας με τις Γκάιντες του Σκωτσέζικου Συντάγματος να ξεχωρίζουν. Οι συμβολισμοί των ύμνων που επελέγησαν.
Ολα όσα έγιναν στην κηδεία που συγκίνησε ολόκληρη την υφήλιο.
2.000 καλεσμένοι, οι 500 αρχηγοί κρατών - βασιλείς και πολιτικοί - 10.000 μέλη των Ε.Δ. ένας τηλεοπτικός μαραθώνιος και μια τιτάνια επιχείρηση για τις αρχές ασφαλείας.
500 αρχηγοί κρατούν στην κηδεία της μονάρχη. Έως 4δις άνθρωποι εκτιμάται πως μπορεί να παρακολουθήσουν την κηδεία που θα αποτελέσει και ένα μοναδικό υπερθέαμα.
Ο Μόντι Ρόμπερτς ήταν φίλος τη βασίλισσας από ο 1989 και μάλιστα τον έκανε επίτιμο μέλος της Βασιλικού Βικτοριανού Τάγματος.
Αναμονή έως και 24ώρες στη ουρά χιλιομέτρων. Απόψε η δεύτερη αγρυπνία από τα εγγόνια. Τι γνωρίζουμε για την κηδεία της Δευτέρας.
Ο βασιλιάς Κάρολος είχε δώσει άδεια μόνο στον αδελφό του να φέρει στρατιωτική περιβολή κατ' εξαίρεση σε μία τελετή και όχι στον γιο του. Τι θα γίνει όμως στην κηδεία;