ellenes

Πώς εξαφανίστηκε η τεράστια και εύρωστη ελληνική κοινότητα της Πόλης.
Ένας στους δύο Έλληνες δηλώνουν ότι τον τελευταίο χρόνο τους περίσσεψαν φάρμακα. Ο οργανισμός έρευνας και ανάλυσης έκανε δημοσκόπηση.
Σήμερα συμφέρον και των δύο λαών θα ήταν η αδελφική συνεργασία, αντί για τις εθνικιστικές κορώνες και την προσέγγισή τους στην Άγκυρα.
Μια 62χρονη γυναίκα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και πρόκειται να χειρουργηθεί. Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
Είχαν έδρα στην Κορυτσά. Προωθούσαν ένα λογισμικό μέσω του οποίου διείσδυαν σε τραπεζικούς και μέσω εικονικών διαμεσολαβητών "τραβούσαν" 3.000-5.000 ευρώ.
Ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση των Ελλήνων από την εμπόλεμη ζώνη.
"Είδα παιδιά με εγκαύματα παντού...έπαιρναν αμέσως εξιτήριο, δεν υπήρχε χώρος...Εγώ νόμιζα θα πεθάνω από την πείνα" λέει στο CNN αμερικανίδα νοσοκόμα που επίσης εγκατέλειψε την Γάζα.
Στη δομή φιλοξενίας της Ελευσίνας πρόκειται να φιλοξενηθούν κάποιοι από τους Έλληνες πολίτες που απεγκλωβίστηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας.
Έλληνες  με Αλβανική , Ιταλική, Γερμανική, Βουλγαρική,  Βρετανική, Αμερικανική υπηκοότητα στην έκρηξη του Β′ παγκόσμιου πολέμου.
Παράλληλα διευκολύνθηκε και η επιστροφή πολιτών ευρωπαϊκών και τρίτων χωρών.