eme-livanioe-zesiopoeloe

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κύριος Βασίλης Αποστολόπουλος, μας μιλάει με αφορμή τη σύναψη διεθνούς συμφωνίας με το Imperial College Healthcare NHS Trust.
Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.
Η αγαπημένη φίλη και Πρόεδρος του ομίλου Mitsis Hotels, Χριστίνα Μήτση, ξεδιπλώνει τα σχέδια του ομίλου για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η αγαπημένη μας Ντέλλα Ρούνικ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την έκθεση της «Αφή Υφής».
Η Νικόλ Σαραβάκου παρουσιάζει στις 4 Δεκεμβρίου την «Βόλτα στην πόλη», τον δεύτερο προσωπικό της δίσκο στον οποίο συμμετέχει ο Φοίβος Δεληβοριάς.
Η σύμβουλος εκπαίδευσης Ραλλού Δανιηλίδου μας εξηγεί γιατί είναι σημαντικό οι γονείς και οι μαθητές να απευθύνονται στους ειδικούς προκειμένου να επιλέξουν τις σπουδές τους!
Ο αγγειοχειρουργός Χρήστος Παπασιδέρης μας ενημερώνει για όλες τις νέες μεθόδους στις επεμβάσεις κιρσών και ευρυαγγειών, αλλά και για τον υπέρηχο καρωτίδων.
Ο Βασίλης Ζούλιας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη.
Η Ευαγγελία Μυγιάκη είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά.
Η Ιωάννα Μάστορα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών με την παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά.