etaireies

Ποιες εταιρείες δίνουν την χαμηλότερη και την υψηλότερη τιμή. Αναλυτικά τα τιμολόγια. Το πάγιο παραμένει έως 5 ευρώ το μήνα για όλες τις εταιρείες.
Εικονικά παραστατικά, εταιρείες φαντάσματα, αχυράνθρωποι, ένα δαιδαλώδες διατραπεζικό κανάλι αποτελούμενο από 131 λογαριασμούς.
Θλιβερές διαπιστώσεις νέας έρευνας για κερδοσκοπία και τα μονοπώλια εταιρειών.
Τα μέλη της σπείρας είχαν ως συνεργό και έναν 21χρονο αστυνομικό, που φέρεται πως ενημέρωνε για τις κινήσεις των διωκτικών αρχών.
Σε αρκετές περιπτώσεις οι τιμές είναι ήδη χαμηλότερες από το στόχο των 0,15-0,16 ευρω ανά κιλοβατώρα που είναι η τιμή - στόχος
Την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, το Θεματικό Εργαστήριο για την Εξωστρέφεια, ένα έργο του ΑΣΔΑ
Πώληση αποθεμάτων, on line αγορές, παραγγελίες μέσω social media σε ιδιώτες στο εξωτερικό που σου αγοράζουν ό,τι θες.Τεράστιο δίκτυο παράλληλων εισαγωγών και "φιλικές χώρες".
Οι εταιρείες δεν θα πρέπει να έχουν παράπονα, δεδομένων των καταστάσεων.
Ο ίδιος ωστόσο δεν ήταν κατηγορούμενος. Ο οικονομικός διευθυντής του Οργανισμού Τραμπ, είχε ομολογήσει την ενοχή του για 15 κατηγορίες απάτης.
Όχι δεν είναι μόνο ο "ιδιότροπος" Μασκ. Απολύσεις σε 416 start ups, συνολικά 45.000 μόνο τον Οκτώβριο σε εταιρείες τεχνολογικού προσανατολισμού και τώρα 11.000 στην META.