ethopoios

«Η πρώτη εικόνα που έχω είναι στο αμάξι του κ. Κωστόπουλου να είναι από πάνω μου, να ασκεί γενετήσια πράξη χωρίς καμία συναίνεση».
Ισχυρίζεται πως δεν υφίσταται βιασμός αλλά επαφή με την συναίνεση της, 21 ετών τότε, Ελενας Αθανασοπούλου - Στο πλευρό της καταγγέλλουσας οι ηθοποιοί Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μαρία Τζομπανάκη και Κατερίνα Διδασκάλου.
Ο Τζέικ Λόιντ που υποδύθηκε τον Άνακιν Σκαϊγουόκερ στην ταινία «Η Αόρατη Απειλή» πριν από 25 χρόνια υπέστη πέρσι νευρικό κλονισμό όπως αποκάλυψε η μάνα του.
Η ηθοποιός μπαίνει σε μια μοναδική λίστα κορυφαίων στην ιστορία του σινεμά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ένας άντρας ηθοποιός δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο.
Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων ότι ένιωθε «ξαναγεννημένη» μαθαίνοντας τη διάγνωσή της, μετά από εξετάσεις που έκανε προκειμένου να προσδιορίσει τι συνέβαινε.
Γεννημένος στο Τορόντο του Καναδά, ο Μίτσελ ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Σούζαν Μέι Πρατ και το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά μαζί.
Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο δημοφιλής ηθοποιός πέθανε την Τρίτη «ειρηνικά στον ύπνο του».
Η φερόμενη σεξουαλική επίθεση έλαβε χώρα την 1η Ιουλίου σε ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.
Αρχικά νόμιζε ότι πρόκειται για συμπτώματα εμμηνόπαυσης.