ΕΥΕΞΙΑ

Είναι η μέθοδος όπου μεταβάλλεται η εξωτερική αντίσταση κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της άσκησης έτσι ώστε οι μύες να λάβουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη.
Η Πνευμονολογική εταιρεία εφιστά την προσοχή κυρίως στους κατοίκους των αστικών κέντρων και των περιοχών με ήδη χαμηλή ποιότητα της ατμόσφαιρας.
Μετά την κατανάλωση πρωτεΐνης, είναι πιθανότερο να αισθανθούμε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας έτσι την τάση για τσιμπολόγημα. Έτσι μπορούμε να ρυθμίσουμε ευκολότερα το βάρος μας. Η πρωτεΐνη, λοιπόν, δεν είναι μόνο για τους λάτρεις της γυμναστικής, αλλά τη χρειαζόμαστε όλοι, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής δραστηριότητας.
Πρωτεΐνη: O φυσικός σύμμαχός στη ρύθμιση βάρους
Είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζουμε καθώς η υγεία του εντέρου συνδέεται με το άγχος, την κούραση και τη μείωση της παραγωγικότητας.
Τι εννοούμε λέγοντας ασκήσεις κορμού; Και πόση ώρα χρειάζεται για να κάνουμε μια εποικοδομητική προπόνηση γύρω από τον κορμό μας;
Διατροφολόγος μας βοηθά να αγκαλιάσουμε την άνοιξη όπως της αξίζει, με προσιτά τρόφιμα που έχουμε ήδη στην κουζίνα μας
Ας ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας. Προλαβαίνουμε ως το καλοκαίρι.
Οι ειδικοί εξηγούν τα βασικά που πρέπει να προσέχουμε αν θέλουμε να διατηρήσουμε τον εγκέφαλό μας όσο το δυνατόν πιο κοφτερό.
Φαίνεται τόσο αθώο... Αλλά η πρόληψη είναι πάντοτε η καλύτερη θεραπεία.