Γεύση

Και μια σοβαρή ένδειξη ότι δεν πρέπει να φάμε τις φράουλες με τίποτα.
Στον 3ο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης έχει “στηθεί” ένα πολύ ατμοσφαιρικό εστιατόριο που σερβίρει ελληνικές συνταγές στην πιο ακραία νόστιμη εκδοχή τους.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ
Αν θέλουμε μπορούμε να μαγειρέψουμε το φαγητό μας με σπανάκι.
Το λες και dip, χορταίνει σαν κανονικό γεύμα, ταιριάζει με τη δίαιτα και δίνει ενέργεια, ακόμα και για αθλητισμό. Και το καλύτερο: Η παρασκευή θα μας πάρει 5'.
Ακόμη μια φορά που το TikTok μας γλιτώνει από μια τεράστια αγγαρεία.
Και μια μικρή έκπληξη: H συνταγή της Έλενας Σερδάρη για σούπερ υγεινό και πεντανόστιμο σιμιγδαλένιο χαλβά.