geuse

Και τι δεν έχει μέσα! Κολοκυθάκι, αγκινάρα, κουκιά, ντομάτα, αρακά και μαϊντανό. Όλα φρέσκα.
Εχει απ' όλα τα καλούδια.
Καλή η παράδοση, αλλά ορισμένες φορές χρειάζεται μικρές παρεμβάσεις…
Το Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα.
Μια παραδοσιακή σαμιώτικη συνταγή για το Πάσχα, δοσμένη από το Σαμιώτη executive chef Ευάγγελο Μπιλιμπά.
Μαγειρεύοντας στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής. Τυροκαυτερές που καίνε όσο τις θες και τυρένιες με τη φέτα που προτιμάς!
Εξαιρετικές συνταγές αλλά και ορισμένα από τα καλύτερα που θα βρούμε στην Αθήνα.