idrema-onase

Μία προσωπικότητα που έχει ταυτιστεί με τη διαμόρφωση της παιδείας, της ριζοσπαστικής σκέψης και της πολιτικής-επαναστατικής δράσης για την ανόρθωση του «πεπτωκότος γένους» των υπόδουλων Ελλήνων.
Η εκρηκτική συναυλία της τον Ιούλιο του 2023 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ειδικά κινηματογραφημένη από τον Χρήστο Σαρρή.
Το Αρχείο Καβάφη στεγάστηκε από το Ίδρυμα Ωνάση σε ένα εξαιρετικά ανακαινισμένο διατηρητέο επί της οδού Φρυνίχου στην Πλάκα και ανοίγει για το κοινό με είσοδο ελεύθερη.
«Μιλάμε για πολλά: τον αληθινό εαυτό μας, την περίπλοκη ψηφιακή πραγματικότητα, τη μαγεία του να προσφέρουμε, τη ζωή με τους άλλους -όμοιους και διαφορετικούς».
Διαθέσιμες online μέχρι τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.
Η έκδοση για τον διασημότερο εφοπλιστή του 20oύ αιώνα, τον άνθρωπο που ενσαρκώνει το σύμβολο της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο καθηγητής του Imperial College Β. Παπαλόης, ο Πρόεδρος του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Ι. Μπολέτης και ο T. Μπέρνεϊ της Transplant International στο συνέδριο της ESOT στην Αθήνα.
Μετά από πρόσκληση της πολιτείας, το Ίδρυμα Ωνάση δίνει νέα πνοή στο μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο της Αθήνας.
«Χαλεπάς - Γλυπτικής μέγιστον μάθημα». Μια έκθεση για τον κορυφαίο Έλληνα γλύπτη, στο νησί του μαρμάρου και των μαρμαράδων.
Η σύγχρονη τέχνη στέκεται δίπλα στην ιστορία και τη φύση και παρουσιάζει δέκα τοπόσημα και δεκαεννέα έργα που ταράζουν τα νερά στη λίμνη Παμβώτιδα.