IWC Schaffhausen

Για πρώτη φορά, η IWC παρουσιάζει την πατενταρισμένη λειτουργία Timezoner στη σχεδιαστική γραμμή των ειδικών της εκδόσεων “Le Petit Prince”. Το Pilot’s Watch Timezoner Edition “Le Petit Prince” διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό 1.500 τεμαχίων περιλαμβάνει μπλε καντράν και city ring από μπλε κεραμικό.
Η υπέροχη τέχνη της υψηλής ωρολογοποιίας έχει κάποιους βασικούς όρους, τους οποίους ανακαλύπτουμε παρέα με την IWC Schaffhausen και μερικά ρολόγια της που έχουν γράψει τη δική τους μοναδική ιστορία.
ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ IWC SCHAFFHAUSEN
Ο συνδετικός κρίκος αυτών των τεσσάρων ανδρών είναι το IWC Schaffhausen ρολόι που φορούν. Τι ρόλο όμως παίζει το μηχανικό ρολόι στην καθημερινότητά τους;
ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ IWC SCHAFFHAUSEN
Μία ανάγνωση ενός διλήμματος που απασχολεί πολύ κόσμο στην απόφαση αγοράς του επόμενου ρολογιού που θα φορέσουν στον καρπό τους. Με τη βοήθεια 5 όμορφων μηχανικών ρολογιών της IWC Schaffhausen.
ΧΗΡΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ IWC SCHAFFHAUSEN
Στην έκθεση Watches & Wonders που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη, η IWCSchaffhausen παρουσίασε το θρυλικό Portugieser Chronograph που για πρώτη φοράδιατίθεται με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι.