IWC

Για πρώτη φορά, η IWC παρουσιάζει την πατενταρισμένη λειτουργία Timezoner στη σχεδιαστική γραμμή των ειδικών της εκδόσεων “Le Petit Prince”. Το Pilot’s Watch Timezoner Edition “Le Petit Prince” διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό 1.500 τεμαχίων περιλαμβάνει μπλε καντράν και city ring από μπλε κεραμικό.
Η υπέροχη τέχνη της υψηλής ωρολογοποιίας έχει κάποιους βασικούς όρους, τους οποίους ανακαλύπτουμε παρέα με την IWC Schaffhausen και μερικά ρολόγια της που έχουν γράψει τη δική τους μοναδική ιστορία.
ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ IWC SCHAFFHAUSEN
Το κοινό πάθος για την μηχανολογία, το design και την αφήγηση ιστοριών, ήταν αυτό που συνέδεσε τις ομάδες των Hot Wheels της Mattel και της IWC Schaffhausen, πριν από σχεδόν 2 χρόνια.
Η IWC Schaffhausen αναγνωρίζεται ως το πρώτο brand ρολογιών πολυτελείας πουπληροί το νέο πρότυπο 2019 Code of Practices (COP), το οποίο έχει θεσπίσει τοResponsible Jewellery Council (RJC). Κατακτώντας αυτή την πιστοποίηση, η Ελβετική εταιρεία βεβαιώνει, για ακόμη μια φορά, τη δέσμευσή της στην προμήθεια πολύτιμων υλικών με υπευθυνότητα και θέτει ένα νέο ορόσημο βιωσιμότητας για τον κλάδο.
Η IWC Schaffhausen παρουσιάζει το Portugieser Automatic 40. Το μηχανικό αυτόματο αυτό μοντέλο, επαναφέρει τη θρυλική σχεδίαση των Portugieser με τον μικρό δείκτη δευτερολέπτων στη θέση «6», σε μια συμπαγή κάσα διαμέτρου 40 χιλιοστών.
Στο πλαίσιο της πρόσφατα ανακοινωθείσας πρωτοβουλίας της, “TIME WELL SHARED”,η IWC Schaffhausen στηρίζει την υλοποίηση μιας ξεχωριστής εθελοντικής δράσης τουπροσωπικού της. Στον ελεύθερο χρόνο τους, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και σεεθελοντική βάση, οι εργαζόμενοι θα προσφέρουν υποστηρικτική διδασκαλία επίβασικών μαθημάτων, όπως μαθηματικά και ξένες γλώσσες, σε μαθητές σχολείων.
Καθώς η υφήλιος αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή κρίση υγείας, η παγκόσμια οικογένειατης IWC ενώνεται για το project «TIME WELL SHARED».
Χορηγούμενο από την IWC
Η IWC Schaffhausen παρουσίασε μια αναθεωρημένη έκδοση του Portugieser Chronograph.
Χορηγούμενο από IWC