keroseis

Οι 27 ζητούν τερματισμό της κρίσης στη Γάζα, άμεση κατάπαυση του πυρός, άνευ όρων απελευθέρωση των ομήρων, απρόσκοπτη πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια
Λένε πως η κυβέρνηση του προέδρου Νικολά Μαδούρο συνεχίζει την πολιτική καταστολής της αντιπολίτευσης.
Από τις πρώτες μετά την ομηρεία στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη μέχρι το σήμερα
Κίνα, ΗΑΕ και Τουρκία καθυστερούν ή ακυρώνουν τις πληρωμές προς τη Μόσχα εξαιτίας των σκληρών κυρώσεων προς τις τράπεζες.
Η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης εκθέτει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών, λέει το ΠΑΣΟΚ.
Στοχεύουν άτομα που σχετίζονται με την φυλάκιση του νεκρού αντιφρονούντα και την πολεμική μηχανή της Ρωσίας. Επιβολή και εξαγωγικών κυρώσεων.
Έρχονται παραμονή της συμπλήρωσης δύο ετών από την εισβολή στην Ουκρανία. Επιβάλλονται όμως και ως αντίδραση στην θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι.
Στοχεύουν αρχικά τέσσερα πρόσωπα, στα οποία θα απαγορευτεί η παραμονή στις ΗΠΑ και θα δεσμευτούν τυχόν περιουσιακά τους στοιχεία.
Για τις επιχειρήσεις που ανήκουν κατά κύρια δραστηριότητα στον κλάδο της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου, είναι πλέον υποχρεωτική. Ποιες οι εξαιρέσεις και οι κυρώσεις.
Μέτρα δέουσας επιμέλειας και για τις εταιρίες εμπορίας καυσίμων η παραβίαση των οποίων οδηγεί σε πρόστιμα έως και 30.000 ευρώ ανά πρατήριο.