kore

«Δυστυχώς, το μεγάλο λάθος μου ήταν το γεγονός πως έδωσα την επιμέλεια στη μητέρα της».
Ασελγούσε σε βάρος της από τότε που ήταν ανήλικη. Οταν ενηλικιώθηκε συνέχισε να την βιάζει κατ΄ εξακολούθηση και κατέγραφε σε βίντεο την απεχθή πράξη.
Πρόκειται για απόφαση-σταθμό αφού το Συμβούλιο δέχθηκε ως τεκμήριο αθωότητας, παράνομα ηχογραφημένη συνομιλία όπου η ανήλικη παραδέχεται πως ψεύδεται
Είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Τζου Ε αξιλογείται επίσημα ως το φαβορί να αναλάβει την ηγεσία μετά τον πατέρα της.
Η μητέρα κατήγγειλε την απαγωγή του παιδιού από τον τουρκικής καταγωγής τέως σύντροφό της. Εισέβαλλε με όχημα στην πίστα του αεροδρομίου και άρχισε να πυροβολεί.
Ο 50χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών με 3ετή αναστολή για την αποστολή βίντεο στην ανήλικη κόρη του. Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από το 2019.
Ο συγκινητικός επικήδειος της κόρης του "ξανθού", Ελένης-Θεοδώρας. Του αφιέρωσε κι ένα τραγούδι της αγαπημένης του, Μαρινέλλας.
Η κόρη της πρωταθλήτριας του τένις αντέδρασε έντονα όταν της ανακοίνωσαν πως περιμένει αδελφάκι
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών. Κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα
Σε αποκλειστικό βίντεο της Daily Mail ο σύντροφος της Τζέιντ Τζάγκερ φαίνεται να καθηλώνεται στο έδαφος από την αστυνομία πριν από τη σύλληψη του ζευγαριού.