kritike

«Επιζήσαμε από τον σεισμό, αλλά θα πεθάνουμε από την πείνα ή το κρύο» καταγγέλουν oι σεισμόπληκτοι. Tί απαντά ο Ερντογάν.
Παρά την παραδοχή αυτή όμως οι αρχές, που αντιμετωπίζουν σφοδρή κριτική, δηλώνουν πως οι αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από άλλες χρονιές.
Ο Μπάιντεν με τη σειρά, που έκανε πολύ συγκεκριμένες δηλώσεις για το θέμα, διαψεύδει τον ΥΠΕΞ του Ριάντ αλλά η όλη υπόθεση απλά εντείνει την κριτική για επίσκεψη στην Σ.Αραβία.
Θύμισε στον Μπάιντεν "εγκλήματα" όπως αυτά στο Ιράκ, στη φυλακή-κολαστήριο Αμπού Γκράιμπ. Αναφορά καιστην δολοφονία της Παλαιστίνιας δημοσιογράφου από τον ισραηλινό στρατό.
Ο Μπάιντεν δήλωνε πως θα καταστήσει τη χώρα "παρία" στην διεθνή μετά την δολοφονία Κασόγκι. Τώρα αναζητά συμφωνία για το πετρέλαιο.
Εδωσε την πιο σκληρή συνέντευξη για πρώην σύζυγο μετά τα όσα είχε πει ο Μπραντ Πιτ για την Τζένιφερ Ανιστον έγραψε η New York Post.
Στην Γερμανία λένε πως «είναι τόσα πολλά χρόνια στην Καγκελαρία, ώστε πλέον θεωρείται μέρος της επίπλωσης».
Για περιβαλλοντική καταστροφή, κίνδυνο για σεισμό και υποβάθμιση των συνθηκών ζωής στην πόλη, προειδοποιούν οι ειδικοί.
Η Ελβίρα Ναμπιουλίνα είναι από τις λίγες φωνές στη χώρα που μιλούν ανοιχτά και σχολιάζουν κυβερνητικές πολιτικές.
Γιατί το Λονδίνο έσπευσε να δώσει έγκριση, γιατί δεν έχει πάρει το πράσινο φως από την ΕΕ και γιατί κάποιοι υποστηρίζουν πως η όλη διαφορά φάσης στέλνει ένα "κακό μήνυμα" στους πολίτες.