moscharaki

Αν εντρυφήσεις στο εβδομαδιαίο μενού-πρόγραμμα μιας οικογένειας το κοκκινιστό είναι στανταράκι, το ίδιο ισχύει με τα εστιατόρια-οινομαγειρεία με το μπαλαντέρ κοκκινιστό που πάει με όλα. Επίσης με όσους είναι αρχάριοι στην μαγειρική, από τις πρώτες συνταγές που θα θελήσει να μάθει είναι το κοκκινιστό, με τους φοιτητές και τις μαμάδες αυτών - «θα φτιάξω κοκκινιστό να στείλω στο παιδί», το ίδιο ισχύει συνήθως και με τα μεγάλειώδη-κλασικά οικογενειακά τραπεζώματα η μαγείρισσα δεν χρειάζεται να βάλει τα δυνατά της να εντυπωσιάσει αλλά να σιγοβράσει με μεράκι την «καλή» της συνταγή για κοκκινιστό.
Ένας νεαρός ταύρος με το όνομα Γολιάθ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μεγαλώσει νομίζοντας ότι είναι σκύλος. Όλα ξεκίνησαν όταν