;Oskar

Μπορεί η υψηλή ραπτική να θεωρείται τέχνη στον χώρο της μόδας, δεν παύει όμως να μας αποκαλύπτει γραμμές, υφάσματα και χρώματα που έχουν εποχικό προβάδισμα.
Μετά τη σαρωτική νίκη, η ταινία κυκλοφορεί και πάλι σε 1.000 αίθουσες στις ΗΠΑ. Το «φράγμα» του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και το μπόνους.
Τι πραγματικά συνέβη. Το σχόλιο του οικοδεσπότη Τζίμι Κίμελ για τη διάσημη φράση «And the Oscar goes to …» που δεν ειπώθηκε φέτος στο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.
«Δεν υπάρχει είδος ή μέσο το οποίο απέφυγε όλα αυτά τα χρόνια. Και ενώ κάποιες ταινίες μπορεί να μην λειτούργησαν στο σύνολό τους, εκείνος πάντα λάμπει».
Η «απόλυτη ερωτική μπαλάντα» που τραγούδησε με την συνοδεία του αδελφού της Finneas στο πιάνο, συγκίνησε μέχρι δακρύων - μεταξύ άλλων - την Αριάνα Γκράντε.
Η ηθοποιός μπαίνει σε μια μοναδική λίστα κορυφαίων στην ιστορία του σινεμά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ένας άντρας ηθοποιός δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο.
Για το Όσκαρ Κοστουμιών, το ένα από τα τέσσερα βραβεία που κέρδισε η ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.
«... Και τα μάτια μου βλέπουν το 'Οπενχάιμερ'».
Παρέα με τους Χολιγουντιανούς σταρ "παρέλασαν" οι οίκοι Chiaparelli, Christian Dior, Giambattista Valli, Balenciaga, Louis Vuitton, Armani Prive, Atelier Versace και πολλοί άλλοι.
Έδωσε το μικρόφωνο στη Γκρέτα Γκέργουιγκ, στην Μάργκοτ Ρόμπι, αλλά και στην Έμμα Στόουν και ξεσήκωσε τους πάντες.