pilotoi

Δεν είχαν λάβει άδεια για την πτήση από την Πολεμική Αεροπορία. Συγκλονισμένος ο γιος του πιλότου – Παρακολουθούσε το στίγμα του αεροσκάφους στο κινητό.
Τα απανθρακωμένα όνειρα αυτών των ανθρώπων είναι και δικά μας αποκαΐδια.
Ένας ακόμη λόγος για να πενθήσει κάνεις σήμερα...γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν τους οφείλει απλά η κοινωνία, είναι η κοινωνία.
Ένα τρίτο άτομο, ο φίλος τους και επίσης πιλότος Τόμας Τουίντι, έκανε μαζί τους το ταξίδι, αλλά λειτούργησε ως τεχνικός.
Ανέφερε πως οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στον Πριγκόζιν ή στην συμφωνία που έγινε.
Οι δύο νέοι πιλότοι που «έφυγαν» ξεπλήρωσαν πλουσιοπάροχα αυτό που ένοιωθαν ότι οφείλουν. Εμείς, χρωστάμε πολύ περισσότερα, κυρίως στις γενιές που έρχονται.
Η έρευνα αυτή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ως προς τις αποστολές αστροναυτών στο Διάστημα.
Η θυσία τους ας γίνει σημείο ομόνοιας και ομοψυχίας για τον ελληνισμό και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς να αφήσουμε στην άκρη τη διχόνοια τη δολερή.
«Αποστολή σου είναι να σώσεις ζωές στο έδαφος, να σώσεις την πόλη. Αν δεν μπορείς, είναι απαίσιο το συναίσθημα πως κάποιος θα πεθάνει».
Απίστευτη παραδοχή από τον Υπουργό Αεροπορίας, μετά τις αποκαλύψεις για την πρόσφατη αεροπορική τραγωδία λόγω κορονοϊού.