poteri

«Πιστεύουμε ότι το να πίνει κανείς ουίσκι είναι μια ιεροτελεστία».
Ο Yevgeny Kaymov, ταξίδεψε πρόσφατα με πτήση της Emirates για Ντουμπάι στην business class και χωρίς να το καταλάβει «έπιασε
Εντάξει, προφανώς το να πίνεις μπύρα δεν είναι ακριβώς «επιστήμη», ούτε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη τεχνική ή «προπόνηση
Ο Βραζιλιάνος φωτογράφος Marcos Alberti αποφάσισε να δημιουργήσει ένα project με δύο του αγάπες: φίλους και κρασί. Το αποτέλεσμα
Ο χειρότερος εχθρός του κρασιού είναι το οξυγόνο και αμέσως μετά ακολουθούν το φως και η θερμοκρασία. Οι δύο αυτοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για το κάψιμο του κρασιού. Η αιτία είναι συνήθως η κακή αποθήκευση και συντήρηση. Το αποτέλεσμα είναι η αρωματική αλλοίωση και η καταστροφή των γευστικών του χαρακτηριστικών.
Extrait : Bientôt dans vos assiettes... - Interview de Patrick Moore Το βίντεο αυτό του γαλλικού καναλιού canal + κάνει ήδη