proponetes

Ο προπονητής της σφυροβολίας σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στη Νότιο Αφρική, όπου βρισκόταν για προετοιμασία με γκρουπ αθλητών.
Ζητούσε τα κινητά τηλέφωνα των αθλητριών με το πρόσχημα ότι θα τις βιντεοσκοπούσε στην προπόνηση αλλά τα χάκαρε και αποθήκευε άσεμνες φωτογραφίες.
Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο προπονητής κωπηλασίας που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον 54χρονο, Παναγιώτη Νάση στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται.
Την ώρα της προθέρμανσης, πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κοζάνη, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ υπέστη καρδιακό επεισόδιο
Σύγκριση των δύο μετρ της τακτικής - Τι είχει πει ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ιταλό προπονητή της Μπράιτον, την οποία αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στο Europa League.
Ο Χόρχε Βίλδα, σε αντίθεση με τους συνεργάτες του στο προπονητικό δεν υπέβαλε παραίτηση μετά το περιστατικό με τον Ρουμπιάλες.
Ξέχασε το κινητό του σε εστιατόριο και οι υπάλληλοι ανακάλυψαν το αποτρόπαιο υλικό. Πολλά από τα θύματά του ήταν σε αναίσθητη κατάσταση.