ravani

Το μόνο πρόβλημα με αυτό το γλυκό είναι  πως δεν ξέρω πως λέγεται...
Ο λατρεμένος Foodie έμελλε να «εξοριστεί» στην εξέλιξη της οικιακής μαγειρικής τα επόμενα χρόνια και ειδικά μετά το 1990, ο οδηγός μαγειρικής του Τσελεμεντέ θεωρούνταν ένα βιβλίο όπου οι συνταγές του δεν ταίριαζαν στις διατροφικές συνήθειες καθώς πλέον συνιστούσαν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ενάντια στα πλούσια, «βαριά» φαγητά και γλυκά που περιλάμβανε, αυτό όμως που καμία αλλαγή δεν κατάφερε να εξαλείψει, ήταν να παραμείνει το όνομά του συνώνυμο κάθε βιβλίου μαγειρικής.