schedio

Μπορέλ:"Ποιες άλλες λύσεις σκέπτονται; Να σκοτώσουν όλους τους Παλαιστίνιους;". Στην συνεδρίαση μετέχουν ο ισραηλινός και ο παλαιστίνιος ΥΠΕΞ.
Το προς έγκριση από την κυβέρνηση σχέδιο σχέδιο του ΥΕΘΑ, προβλέπει "ελευθέρας" του Ισραήλ να επιχειρεί κατά το δοκούν.Πως θα αντιδράσουν οι ακροδεξιοί που θέλουν μαζικό εκτοπισμό;
Επιχειρησιακό σχέδιο με έξι κωδικούς (κόκκινος, μπλε, ροζ, ασημί,πορτοκαλί,κίτρινος) για να αντιμετωπίζονται έκτακτες καταστάσεις-Παράδειγμα με τον ασημί κωδικό.
Ο Βούτστις δήλωσε ότι έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξει πρόοδος την πλήρη εφαρμογή συμφωνίας του 2013, που προβλέπει τη σύσταση της Ένωσης Σερβικών Δήμων στο Κόσοβο.
Θυελλώδης συνεδρίαση του κόμματος Βόυτσιτς. Λέει πως του κατέστη σαφές ότι η μη αποδοχή του σχεδίου θα έχει ως συνέπεια την οικονομική καταστροφή της χώρας Τι προβλέπει η πρόταση.
Οι δε υπουργοί Ενέργειας της ΕΕ θα συνεδριάσουν στις 30 Σεπτεμβρίου για να εξετάσουν τα προτεινόμενα μέτρα.
Θα εφαρμόσει μία πολιτική για τα πολιτικά δικαιώματα που εισήγαγε το 2018.
Το ”σχέδιο αντιμετώπισης κινδύνων στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας” έχει αποσταλεί για διαβούλευση στην Κομισιόν και σε γειτονικέ χώρες.
Ουσιαστικά η λιγνιτική παραγωγή θα υποκαταστήσει μεγάλο μέρος της παραγωγής με φυσικό αέριο, η οποία εκτός από ακριβή ενδέχεται να μην είναι και διαθέσιμη.