semfonia

Σε μια σεμνή δημόσια τελετή  στο ιστορικό κυβερνητικό κτίριο Old Admiralty Building, στην καρδιά του Whitehall.
Δεσμεύτηκαν να χρησιμοποιήσουν την αμφιλεγόμενη πηγή ενέργειας για την επίτευξη ενός κλιματικά ουδέτερου πλανήτη.
Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για F-35 και δωρεών στρατιωτικό εξοπλισμό
«Η κορούλα μου δεν μπορεί να κοιμηθεί, μου λέει συνέχεια πως κρυώνει...κοιμόμαστε χάμω, δεν έχω τίποτα να σκεπαστούμε, Θα πεθάνουμε από το κρύο".Στους 24.500 οι νεκροί Παλαιστίνιοι
Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ONEX SA και ATTICA GROUP.
Νέα λίστα με ονόματα ομήρων που θα απελευθερωθούν. Περιοδεία Μπλίνκεν σε Ισραήλ, αραβικές χώρες για την ανθρωπιστική βοήθεια μετά τη λήξη της συμφωνίας.
Επισήμως λήγει το πρωί της Τρίτης ενώ σήμερα αναμένεται η τελευταία ανταλλαγή ομήρων με Παλαιστίνιους φυλακισμένους . Δύο με τέσσερις επιπλέον μέρες θέλει η Χαμάς. Υπέρ ο Μπάιντεν.
Η εφαρμογή της συμφωνίας αναμενόταν να ξεκινήσει σήμερα. Αναφορές σε θέματα τεχνικής φύσεως από Λευκοί Οίκο και Παλαιστινίους. Διαρροές για δήθεν πρόσθετα αιτήματα από Χαμάς.
Η "μικρή" ομάδα των διαπραγματευτών, η CIA, η Μοσάντ, το Κατάρ και η Αίγυπτος. Η εμπλοκή αρχηγών κρατών, ο μαραθώνιος πέντε εβδομάδων και το τελεσίγραφο: "ο χρόνος τελειώνει".
Πιθανότητα παράτασης εάν απελευθερωθούν και άλλοι όμηροι. "Αντάλλαγμα" 150 Παλαιστίνιες γυναίκες και παιδιά φυλακισμένων στο Ισραήλ και μεγάλος όγκος ανθρωπιστικής βοήθειας