seminario

Ψάχνεις τι νέο θα κάνεις με την παρέα σου αυτή την εβδομάδα; Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα μαθήματα ασιατικής κουζίνας από το Wok Shop. Θα μάθετε, θα περάσετε super και φυσικά θα φάτε από τα χεράκια σας σούσι, noodles και άλλα αγαπημένα παραδοσιακά ασιατικά πιάτα.
To πιο λαχταριστό seminar της Αθήνας
Συμμετείχαν managers και διευθυντές όλων των τομέων
Τριήμερο σεμινάριο για τους εκπαιδευτές της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Αθηνών σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία.
″Τα αντικείμενα στα οποία εκπαιδεύτηκαν είναι ο εντοπισμός και η διαχείριση μαζικών αιμορραγιών στο πεδίο της μάχης" λέει μέλος της ΕΑΥΑ, στην HuffPost Greece.
Νέος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων από 20/06 έως 08/07 από εξειδικευμένα στελέχη στον τομέα της τεχνολογίας και διοικητικά στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον.
ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ενα ηλεκτρονικό σεμινάριο βραχείας διεπιστημονικής ασύγχρονης εκπαίδευσης από την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.
Δεκαέξι ειδικοί του χώρου εκπαιδεύουν στα ελληνικά και 7 εταιρείες hiring partners είναι έτοιμες να υποδεχθούν τα επόμενα ταλέντα του digital marketing στην ομάδα τους.
Διεξάγεται από τις 11 έως τις 28 Φεβρουαρίου στο Athens Center for Εntrepreneurship and Innovation (AceIn).
Συνδυασμός σύγχρονης θεωρίας, συνεργατικής μάθησης, ομαδικών εργασιών και διαδραστικών παιγνίων, μελέτη βέλτιστων πρακτικών, σε ένα πρόγραμμα που συνεχίζεται με επιτυχία για 3η χρονιά.
Στις 6 Φεβρουαρίου αρχίζει ο νέος κύκλος με εισηγητή τον Δημήτρη Μπούρα