semvoeles

Οι πέντε κανόνες για να μην πέσουμε θύματα υποτιθέμενων "προσφορών". Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου. Πόσο θα διαρκέσουν οι εκπτώσεις.
Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας προειδοποιεί για εμπορικές τεχνικές που μας ασκούν ψυχολογική πίεση, κάνοντας μας να πιστεύουμε πως "πρέπει" να αξιοποιήσουμε τις προσφορές.
Όπως τονίζει η ΕΚΠΟΙΖΩ η επέκταση των εκπτώσεων έως και ένα μήνα ζημιώνει τον καταναλωτή αφού την Παρασκευή δύσκολα θα δει κατακόρυφη πτώση τιμών, δηλ. μια πραγματικά Black Friday
«Επειδή έχω κάνει αυτά τα λάθη ο ίδιος, ξέρω ότι θέλω να είμαι στοργικός, ευγενικός και γενναιόδωρος. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μου επίσης».
Τι λένε οι επιστήμονες για την επιλογή αντηλιακών στις υψηλές θερμοκρασίες και τι πρέπει να προσέξουμε κατά τη χρήση τους.
Χρυσές συμβουλές για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο «μακράς διαρκείας» από την κοσμετολόγο - αισθητικό και μακιγιέζ Κατερίνα Κύργιου.
Μηνύματα αφύπνισης και ενημέρωσης για τη σωστή προετοιμασία και ελέγχου του οχήματος πριν τις θερινές εξορμήσεις.
«Όταν είπα την ιστορία μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι άνθρωποι μου είπαν ότι το χρησιμοποιούν επίσης και ότι δεν τους συνέβη ποτέ τίποτα…»
O αυξημένος κίνδυνος καρδιαγγειακών επεισοδίων και πώς να προστατευτείτε. Συμβουλές από τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Γ. Σιάσο.