steye-idrematos-onase

«Το έργο απευθύνεται σε όσους αναγνωρίζουν πόσο συγκινητική είναι η αστεία πλευρά της ζωής, σε όσους δεν ψάχνουν μηνύματα και διδάγματα, σε όσους δεν παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτό τους».
Ο Λούκας Τβαρκόβσκι, σκηνοθέτης του «Rohtko», επιστρέφει στην Αθήνα.
Μια φαντασιακή εθνογραφία βασισμένη σε ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που ακολουθούν τις μικρές τους τελετουργίες, μέσα σε ένα καυτό 24ωρο.
Το νήμα των φετινών συναυλιών είναι ένα ταξίδι στον παγκόσμιο χάρτη, που αναδεικνύει τις διαδρομές του διατλαντικού δουλεμπορίου από τον 15ο ως τον 19ο αιώνα.
Η θρυλική ποιήτρια της νεοϋορκέζικης punk rock σε ένα διήμερο γεμάτο εικόνες και ήχους από τη σύγχρονη πραγματικότητα.
Με μια ιστορία απάτης και τον εξπρεσιονιστή Mark Rothko στο επίκεντρο. Από τον Πολωνό Λούκας Tαρκόβσκι, ο οποίος θα επιστρέψει ξανά τον Ιούνιο.
Από το τραγούδι των ομιχλωδών δασών, λιμνών και ποταμών της Μακεδονίας και της Θράκης έως τα μεταφυσικά μοιρολόγια της Μάνης και την αδυσώπητη κρητική φωνή.
Το ODD 2024 συστήνει παράλληλα στο ελληνικό κοινό ένα διεθνές όνομα που φιγουράρει σε όλα τα σπουδαία φεστιβάλ της Ευρώπης.
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στο Onassis Channel στο YouTube.
Στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, στις 9 Φεβρουαρίου, σε μια δημόσια συζήτηση για τη λογοτεχνία, την κοινωνία και την τέχνη της τρυφερότητας.