Texas

Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα της Chao ήταν σχεδόν τριπλάσιο από το νόμιμο όριο της πολιτείας του Τέξας,
Η Post είδε περίπου 600 μετανάστες συγκεντρωμένους στα διεθνή σύνορα, τους οποίους οι εθνοφρουροί του Τέξας προσπάθησαν να απωθήσουν.
Οι αρχές κήρυξαν 60 κομητείες σε κατάσταση φυσικής καταστροφής ενώ δύο άνθρωποι έχουν χ'ασει τη ζωή τους και πάνω από 4 εκατ. στρέμματα έχουν καεί.
Η χριστιανική αντι-μεταναστευτική οργάνωση ρίχνει λάδι στη φωτιά στην αντιπαράθεση μεταξύ του κυβερνήτη του Τέξας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, το όχημα που οδηγούσε ο ύποπτος βγήκε εκτός πορείας και τράκαρε γεγονός που επέτρεψε την σύλληψή του.
Η Colossal Biosciences σκοπεύει να τα επαναφέρει στη ζωή μέχρι το 2028.
Παρόλο που υπάρχουν πινακίδες γύρω από τη λίμνη Ρέιβεν στο Χάντσβιλ Στέιτ Παρκ που προειδοποιούν τους κολυμβητές για τα επικίνδυνα ερπετά.
Ο Γκονσάλες γύρισε γύρω στις 3 το μεσημέρι στο σπίτι και βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα σε ένα καλάθι για τα άπλυτα κάτω από το κρεβάτι του.
To θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο συνοδός του σχολικού απολύθηκε.
Το φίδι τυλίχτηκε στο χέρι και την χτυπούσε στο πρόσωπο. Το γεράκι έμπηγε νύχια και ράμφος για να πάρει πίσω το...γεύμα του. "Ήταν τραυματική εμπειρία...δεν κοιμάμαι, έχω εφιάλτες".