thanatoi

Το 12% στην Ευρώπη ενώ οι περισσότεροι θάνατοι σε ποσοστό 65,2% καταγράφονται στην Ασία. Το 1/5 των θανάτων σε αστικές περιοχές.
Αναλυτικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και οδηγίες. Από την αρχή του έτους 2023 και μέχρι 11/1/2024 έχουν δηλωθεί 89 περιστατικά σε 40 σε ενήλικες και 49 σε παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών.
Η θετικότητα της γρίπης παραμένει σε υψηλά επίπεδα και καταγράφηκαν 8 νέα σοβαρά κρούσματα με νοσηλεία σε ΜΕΘ και 4 νέοι θάνατοι.
Προειδοποίηση ΠΟΥ για την υπερκατανάλωση που "αχρηστεύει" τις αντιβιώσεις. Μείζον θέμα η άσκοπη συνταγογράφηση και η λάθος ενημέρωση για το πότε παίρνουμε αντιβίωση.
Στην Ελλάδα 4 στους 10 εργαζόμενους αισθάνεται μελαγχολία, 3 στους 4 έντονα συμπτώματα άγχους ανώ αυξήθηκε και το ποσοστό των κρίσεων πανικού, σύμφωνα με έρευνα.
Ανέφερε πως οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στον Πριγκόζιν ή στην συμφωνία που έγινε.
Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος το 81% των θανάτων οφείλεται σε καύσωνες, το 56% των ζημιών σε πλημμύρες. Αύξηση κατά 53.000 των νεκρών μόνο τον Ιούλιο του 2022.
Τι δείχνει η έκθεση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC).
Οι αστυνομίες τριών χωρών ζητούν τη βοήθεια του κοινού.