tsoereki

Μια εύκολη και αρωματική παραδοσιακή συνταγή με μαστίχα και μαχλέπι!
Ολα όσα θέλουμε να ξέρουμε για το τέλειο τσουρέκι του Πάσχα.
Το εικονιζόμενο τσουρέκι φτιάχτηκε από τον Δημήτρη στο «Patisserie Ξωνίκη» στη Μεγάλη Παναγιά ένα χωριό στην προ του Άθω περιοχή. Απόφοιτος σχολής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ξεδιπλώνει την τέχνη του στα σιροπιαστά γλυκά, στις πάστες, στις τούρτες, στα κεράσματα και στα κουλούρια. Βέβαια σπεσιαλιτέ του 36χρονου Δημήτρη είναι τα τσουρέκια και τα γαλακτομπούρεκα.