Cruiseinn: Πώς είναι η ζωή στο πλοίο στον καλύτερο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας

Πραγματικά νομίζω ότι δεν υπάρχει ομορφότερη εμπειρία για όποιον ασχολείται με την νεοφυή επιχειρηματικότητα από το να δουλεύει για κάτι με πάθος ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κρουαζιέρα στο Αιγαίο και γνωρίζει νέους φίλους και συνεργάτες. Στο πλοίο υπάρχει όλη η υποδομή και το ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζεται για την ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας και σίγουρα η θέα στην θάλασσα εμπνέει. Στους προορισμούς που σταματάει το πλοίο έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πιθανούς πελάτες και να κατανοήσεις τις ανάγκες τους, ώστε να προσαρμόσεις το προιόν ή την υπηρεσία σου ανάλογα με τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσεις.
giorgos adamos

Τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω συμμετάσχει σε αρκετά hackathons (διαγωνισμούς προγραμματισμού και επιχειρηματικότητας), το CruiseΙnn όμως νομίζω πως είναι μακράν το καλύτερο.

Η διαδικασία απλή. Την Δευτέρα επιβιβαστήκαμε στο πλοίο, συζητήσαμε ιδέες και σχηματίσαμε ομάδες. Παραδώσαμε το επιχειρηματικό μοντέλο και από χθες έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των προιόντων και των υπηρεσιών που αναπτύσσουμε.

Πραγματικά νομίζω ότι δεν υπάρχει ομορφότερη εμπειρία για όποιον ασχολείται με την νεοφυή επιχειρηματικότητα από το να δουλεύει για κάτι με πάθος ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κρουαζιέρα στο Αιγαίο και γνωρίζει νέους φίλους και συνεργάτες. Στο πλοίο υπάρχει όλη η υποδομή και το ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζεται για την ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας και σίγουρα η θέα στην θάλασσα εμπνέει.

Στους προορισμούς που σταματάει το πλοίο έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πιθανούς πελάτες και να κατανοήσεις τις ανάγκες τους, ώστε να προσαρμόσεις το προιόν ή την υπηρεσία σου ανάλογα με τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσεις. Στο πλοίο βρίσκονται επίσης εξειδικευμένοι μέντορες που σε βοηθούν να αναπτύξεις την ιδέα σου και ασκούν δημιουργική κριτική. Η βοήθειά τους αποδεικνύεται συνεχώς εξαιρετικά σημαντική.

Πραγματικά νομίζω ότι δεν υπάρχει ομορφότερη εμπειρία για όποιον ασχολείται με την νεοφυή επιχειρηματικότητα από το να δουλεύει για κάτι με πάθος ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κρουαζιέρα στο Αιγαίο και γνωρίζει νέους φίλους και συνεργάτες.

Α, και μην νομίζετε ότι CruiseInn σημαίνει μόνο δουλειά. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να δούμε όλα τα μέρη που επισκεπτόμαστε και να πιούμε ποτά στα μπαρ του πλοίου.

Αν σας ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα και ο κόσμος των startup μην διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στη κρουαζιέρα του Οκτωβρίου.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Cruiseinn.