Μαθήτριες Λυκείου κατασκευάζουν πρωτότυπες, οικολογικές τσάντες

H "Ιnfinity" ιδρύθηκε το 2015. Πρόκειται για μια «Εικονική Επιχείρηση» η οποία παράγει οικολογικές τσάντες και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με την πρωτοβουλία πέντε μαθητριών της Α' Λυκείου. Στήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece» και σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό όμιλο της Ιονίου Σχολής. Οι τσάντες αυτές είναι μοντέρνες και πολύ βολικές για μικρούς που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για βιβλία τους στο σχολείο, ακόμα και για μεγάλους για να μεταφέρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα ή τα ψώνια τους. Οι τσάντες μας έχουν αποτυπωμένα πρωτότυπα σχέδια και αποφθέγματα.
archive

H "Ιnfinity" ιδρύθηκε το 2015. Πρόκειται για μια «Εικονική Επιχείρηση» η οποία παράγει οικολογικές τσάντες και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με την πρωτοβουλία πέντε μαθητριών της Α' Λυκείου. Στήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece» και σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό όμιλο της Ιονίου Σχολής.

Οι μαθήτριες επί τω έργω

Οι τσάντες αυτές είναι μοντέρνες και πολύ βολικές για μικρούς που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για βιβλία τους στο σχολείο, ακόμα και για μεγάλους για να μεταφέρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα ή τα ψώνια τους. Οι τσάντες μας έχουν αποτυπωμένα πρωτότυπα σχέδια και αποφθέγματα.

Οικολογικές τσάντες "Infinity"

Παράγουμε επίσης τσάντες, με σχέδια και λογότυπο για διαφημιστικούς σκοπούς άλλων επιχειρήσεων. Την ιδέα για τις τσάντες, τη σκεφτήκαμε διότι καταλαβαίνουμε πόσο χρήσιμο είναι να υπάρχει στην αγορά μια τσάντα η οποία να είναι κατάλληλη για όλες τις ώρες της ημέρας. Επίσης, επειδή το προϊόν αυτό έχει μεγάλη χρηστική αξία, προσφέρεται για να διαφημιστούν μέσω αυτού και άλλες επιχειρήσεις. Για πολλούς μήνες εργάστηκαν σκληρά όλα τα μέλη της εταιρίας για

να φτιάξουμε μια τσάντα λειτουργική και μοντέρνα.

Κομψά σχέδια για όλα τα γούστα

Για να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας και να προσφέρουμε το προϊόν μας στην αγορά, μας βοήθησαν ο κ. Εμμ. Καπίρης, Καθηγητής Πολιτικής Παιδείας, καθώς επίσης και ο εθελοντής Σύμβουλος κ. Γ. Λυσσαίος, Γενικός Διευθυντής της Pipelife, ο οποίος μας έδειξε την οργάνωση λειτουργίας μιας σύγχρονης επιχείρησης. Βέβαια, δε θα μπορούσαμε να επιτύχουμε το σκοπό μας χωρίς τη χορηγία από το Σχολείο μας, το οποίο πίστεψε σε εμάς και μας παρείχε την υλικοτεχνική υποδομή.

Απ' όλη αυτή τη διαδικασία αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες που είναι

σημαντικές για τη ζωή μας. Μάθαμε πώς να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας, να

ανταλλάσσουμε γνώμες, να στήνουμε μια επιχείρηση από το μηδέν έως το τέλος της.

Δουλέψαμε με ενθουσιασμό, δημιουργήσαμε ένα αληθινό προϊόν και νιώσαμε χαρά όταν διαπιστώσαμε ότι το προϊόν μας θα έχει ζήτηση στην πραγματική αγορά και ότι η επιχείρησή μας είναι βιώσιμη και κερδοφόρος.

Πρόεδρος : Κυριακή Ανεζύρη

Διευθύνουσα Σύμβουλος : Ειρήνη Πετμεζά

Διευθύντρια Οικονομικού Τμήματος : Σοφία Βουρδουμπά

Διευθύντρια Τμήματος Παραγωγής : Θεονύμφη Παπακωνσταντίνου-Τζιβανάκη

Διευθύντρια Μάρκετινγκ : Καρολίνα-Μαρίνα Σωτηρίου

Εθελοντής : Γεώργιος Λυσσαίος, Γενικός Διευθυντής Pipelife

Καθηγητής : Εμμανουήλ Καπίρης, Καθ. Οικονομικών-Πολιτικών Επιστημών

Το λογότυπο της εταιρίας μας

Δημοφιλή