Η δίαιτα του Stefanelo: Ημέρα 25

Είμαι μοντέρνος και το ξέρετε. Δε θα μπορούσα λοιπόν να μη φάω και εγώ ένα sushi donut. Μιλάμε για το απόλυτο «πάντρεμα» αγαπημένων φαγητών. Στο παρελθόν χρήστες του διαδικτύου μας έχουν χαρίσει πολλά food trends. Ποιoς μπορεί να ξεχάσει τα cronuts (κρουασάν με ντόνατ) ή τα sushi burgers; Τώρα όμως έχουμε κάνει ένα βήμα παραπάνω καθώς «παντρέψανε» το σούσι και το ντόνατ. Το instagram έχει κατακλυστεί με «κουδουνοφωτογραφίες» αυτού του υπέροχου εδέσματος το οποίο συνδυάζει το γλυκό και το αλμυρό μαζί.
Sylvia Serrado via Getty Images

Είμαι μοντέρνος και το ξέρετε. Δε θα μπορούσε λοιπόν να μην φάω και εγώ ένα sushi donut. Μιλάμε για το απόλυτο «πάντρεμα» αγαπημένων φαγητών.

Στο παρελθόν χρήστες του διαδικτύου μας έχουν χαρίσει πολλά food trends. Ποιoς μπορεί να ξεχάσει τα cronuts (κρουασάν με ντόνατ) ή τα sushi burgers; Τώρα όμως έχουμε κάνει ένα βήμα παραπάνω καθώς «παντρέψανε» το σούσι και το ντόνατ. Το instagram έχει κατακλυστεί με «κουδουνοφωτογραφίες» αυτού του υπέροχου εδέσματος το οποίο συνδυάζει το γλυκό και το αλμυρό μαζί.

Θα είμαι ηλικρινής, εγώ δεn τα ήξερα. Αφορμή για να ασχοληθώ με αυτό το παράξενο fingerfood ήταν η φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια μοντέρνα φίλη μου.

Δεν έχασα χρόνο. Σήκωσα το τηλέφωνο - το τελευταίο smartphone που βαρέθηκε η Λιλίκα και έγινε δικό μου- και την πήρα τηλέφωνο μετά από τέσσερα χρόνια (Η φιλία αντέχει στο χρόνο- Jon Bon Jovi).

Stefanelo εδώ».

Λώστον», απαντά κόβοντας τη λέξη.

Δεν ήθελα να μπω κατευθείαν στο «ζουμί» για να μη νομίσει ότι τη θυμήθηκα μόνο και μόνο για το sushi donut με αποτέλεσμα να την ρωτήσω πως περνάει με τον Γιώργο.

Ακόμα εκεί είσαι ρε Stefanelo; Έχουν περάσει άλλοι 6 από τότε», μου απαντά κοφτά η Τζούντι.

Μπράβο χαίρομαι για εσένα Τζούντι», απαντώ, πριν την ακούσω να μυξοκλαίγεται καθώς ο τελευταίος γκόμενος (γουρούνι τον αποκάλεσε) ήταν αυτός που την παράτησε πρώτος και δεν της έδωσε τη χαρά να τον χωρίσει.

Αφού μου άνοιξε την ψυχή της και μου αποκάλυψε ότι «το γουρούνι» ήταν αυτός που αγάπησε πραγματικά αλλά την απάτησε με την δεύτερη ξαδέρφη της καλύτερης της φίλης, η οποία είναι μια «χοντρή τσούλα», όπως είπε.

Έδειχνα πως συμπάσχω και στη συνέχεια τη ρώτησα για τη φωτογραφία στο Instagram.

«Το έχω ρίξει στο φαγητό Stefanelo, δε βρίσκω χαρά πουθενά. Πώς κατάντησε η φίλη σου έτσι. Έχω γίνει 56 κιλά».

Πω πω τι έπαθες», απαντώ σοβαρά κουνώντας το χέρι αλά «τρομπόνι» και λέγοντας μέσα «επιτέλους βρέθηκε κάποιος να της ρίξει χυλόπιτα»

Πες μου Τζούντι σε παρακαλώ τη συνταγή του Sushi donut γιατί θέλω να φτιάξω ένα για το βράδυ».

Ώστε γι' αυτό με πήρες. Για το σούσι. Λέω και εγώ πως και εμφανίστηκες μετά από τόσο καιρό».

Τζούντι αρχίζω και πεινάω και όταν πεινάω εκνευρίζομαι και όταν εκνευρίζομαι τα σπάω. Λέγε την συνταγή μπας και προλάβω το σούπερ μάρκετ».

Την ίδια στιγμή που μιλούσα στο τηλέφωνο η τηλεόραση είχε ζωντανή σύνδεση με Σύνταγμα. Το πλήθος βροντοφώναζε ρυθμικά: Πληρώνουμε το ΤΕΒΕ, πληρώνουμε το ΙΚΑ, πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ για σένα Καρανίκα.

Εξαγριώθηκα. Είπα ως εδώ. Την έκλεισα πριν τη σπάσω. Άκου εκεί να ειρωνεύονται το Καρανίκα.

Η Τζούντι μου έδωσε τη συνταγή (την οποία και δεν αποκαλύπτω) και αφού διαπίστωσα ότι αυτά που βάζει μέσα δε συνδυάζονται, όσο μεθυσμένος και να είσαι, έφαγα ένα γιαούρτι.

Συνεχίζεται...

Υγ. Χρόνια πολλά στον ηγέτη (ψάξτε το).

Διαβάστε ακόμη: