Σαλάτα με ξυνόμηλο και παντζάρι

Είναι απόλυτα κατανοητό πως οι συνήθειές σου είναι ιερές. Το τζιν σου θέλει μόνο στυμμένο λεμόνι, οι ξανθοί δεν πιάνουν μία μπροστά στους μελαχρινούς και όλες οι υπόλοιπες γεύσεις παγωτού είναι περιττές από τη στιγμή που υπάρχει η σοκολάτα.
TheEaters

Από την Ιάνθη Μιχαλάκη

Είναι απόλυτα κατανοητό πως οι συνήθειές σου είναι ιερές. Το τζιν σου θέλει μόνο στυμμένο λεμόνι, οι ξανθοί δεν πιάνουν μία μπροστά στους μελαχρινούς και όλες οι υπόλοιπες γεύσεις παγωτού είναι περιττές από τη στιγμή που υπάρχει η σοκολάτα.

Είναι τα μικρά πράγματα που χωρίς αυτά δεν θα ήσουν εσύ, αλλά πιθανότατα ο διπλανός σου. Όσο πιστός και αν τους είσαι όμως, που και που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Μπορεί να είναι έξω από τα νερά σου, να μην μοιάζει με καμια απο τις συνήθειες σου, αλλά είχε καιρό να σε ιντριγκάρει κάτι και δε μπορείς να αντισταθείς.

Γιατί είσαι περίεργος να δεις τι θα γίνει όταν αναρωτιέσαι απλά «γιατί όχι». Θα το κάνεις αλλιώς.

ΥΛΙΚΑ

• 3-4 φέτες bacon

• 2 πράσινα μήλα

• 2 φρέσκα παντζαρια

• 4-5 ραπανάκια

• 1 μεγάλο ματσάκι ρόκα

• 100 γρ φέτα, τριμμένη

• 1 κτγ μουστάρδα

• 1 κτσ ελαιόλαδο

• 1 κτσ λευκό ξύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Τοποθετούμε το bacon σε ένα μικρό ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 10-15 λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανό.

2.Κόβουμε τα μήλα, τα παντζάρια και τα ραπανάκια σε λεπτές ροδέλες και στήνουμε τη

σαλάτα τοποθετώντας εναλλάξ τις ροδέλες με λίγη ρόκα.

3.Κόβουμε το bacon σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε μαζί με τη φέτα πάνω στη σαλάτα.

4.Τέλος, σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το ξύδι και τη μουστάρδα και ρίχνουμε από πάνω